R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-22-2011, 02:26 PM   #1
Tech Adept
 
poppa_duce's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Texas
Posts: 246
Angry Novak havoc issues

New to the forum, lots of great info here.After being away from the hobby for a long time, I got back in. The guy at LHS talked me into the Havoc 3S instead of Valenion sytem.Installed in a older RC-R10 and got every bit of 30 seconds of run time. Died in the street, No LEDs. Forgive my ignorance, but is it graveyard dead or is there a reset?
poppa_duce is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2011, 03:16 PM   #2
Company Representative
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Jun 2005
Location: SoCal
Posts: 2,891
Default

Quote:
Originally Posted by poppa_duce View Post
New to the forum, lots of great info here.After being away from the hobby for a long time, I got back in. The guy at LHS talked me into the Havoc 3S instead of Valenion sytem.Installed in a older RC-R10 and got every bit of 30 seconds of run time. Died in the street, No LEDs. Forgive my ignorance, but is it graveyard dead or is there a reset?
Many times the problem you are experiencing will have an easy fix and you will not need to return your product for service. Unless you include the info below, we may not be able to assist you by email. Please email [email protected] with your question, Our regular CS/Tech Support hours can be located here. Before emailing, take a moment to review the instructions (trouble-shooting guide) originally included with your Novak Item:

Novak Instruction Downloads

Quote:
Please make your initial email as detailed as possible. Include:

~ speed control (brand/model)
~ motor (brand/wind)
~ number/type of cells
~ battery, brand (c rating/capacity
~ rotor (old/new)
~ connectors used
~ servo (brand/model)
~ radio system (receiver/transmitter)
~ vehicle & gearing
~ warranty claim?
~ lipo cut-off, on/off
~ any external modules (BEC/brand, Glitch Buster)
~ other important info: water damage, corrosive chemical sprays, excess heat, etc
The more information you provide in your first email, the more quickly tech support can offer you assistance; without his information, diagnosing your problem is practically impossible. You can PM me if you want additional assistance.

Video: How to Clean Your BL Motor

Trouble-shooting TeamNovak's One Touch™ Speed Controls
NovakTwo is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Novak Havoc rccar306109 Radio and Electronics 218 11-17-2011 10:05 AM
Novak Havoc ESC Caught Fire - Help! secoweco Electric Off-Road 79 12-13-2010 03:42 PM
Novak Havoc issues Eddie_E Electric On-Road 17 11-02-2009 10:55 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:12 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net