Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
LRP SXX TC V2 Problem!! >

LRP SXX TC V2 Problem!!

LRP SXX TC V2 Problem!!

Old 11-23-2010, 05:47 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
miguelfs14's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Valladolid, Spain
Posts: 18
Default LRP SXX TC V2 Problem!!

Hi! I'm from Spain and I bought this speedo recently in mushroom.

The first li-po pack finished with 50șC speedo and 67șC motor (LRP X12 4.5t octa wind). I plugged new li-po, turn on, run surrounding me to test some changes (xray t3) and suddently car stops without responding tx. I saw speedo with blue light off and interruptor turned on. off, on, off, on, another batt, nothing respond.

After 2 li-po, suddently turns off itself and never can be turned on. Setup 3-6-4-2, ratio 8.4, timing oooo, batt SMC 2s 6000mAh 60C, no inverted polarity, everything new.

I open a thread in LRP forums international section called "SXX TC V2 defective"

Anyone?? I'm really disgusted

Thanks guys!
miguelfs14 is offline  
Old 11-23-2010, 10:00 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (8)
 
SkarTisu's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Minnesota
Posts: 1,671
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Do you still have servo response? Have you tried a different motor sensor wire yet?
SkarTisu is offline  
Old 11-24-2010, 12:40 AM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Toh WL's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Setapak
Posts: 3,567
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

there is troubleshooting guide by the user manual. just see what is the LED status to see what's the problem.
Toh WL is offline  
Old 11-24-2010, 01:08 AM
  #4  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
whityboy's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Belgium
Posts: 179
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I've had the same with my SSX LRP Stock Spec. If it is no longer possible to turn on the speedo and no LED are lit. You will have to return it to LRP. He is dead. I had bought mine from the U.S.. and the warranty had expired. Got it sent from belgium to lrp usa and received a new one for free
whityboy is offline  
Old 11-24-2010, 03:06 AM
  #5  
Tech Rookie
Thread Starter
 
miguelfs14's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Valladolid, Spain
Posts: 18
Default

I tested everything, but any light when conected. Trouble shooting guide say any light (with batt) -> send to shop Very simple.

LRP say that I may send it to shop, not directly. So speedo may fly Spain - Hong Kong - Germany - Hong Kong - Spain Mr LRP says that they can't receive directly de item, distributor decides what make.
miguelfs14 is offline  
Old 11-24-2010, 03:25 AM
  #6  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
whityboy's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Belgium
Posts: 179
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

email mushroom and ask him what to do. or where to send him to for repair
whityboy is offline  
Old 11-24-2010, 03:34 AM
  #7  
Tech Rookie
Thread Starter
 
miguelfs14's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Valladolid, Spain
Posts: 18
Default

mushroom say that send it to their office for repair/change.

So I know the way for warranty covering.

Thank guys! I opened this thread to see if this problem was massive.
miguelfs14 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.