R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-09-2004, 09:05 AM   #31
Tech Addict
 
Runin Ronin's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Northern California
Posts: 618
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Yes, the clear plexi has a cutout for the fan . I went to my local TAP plastics to have them cut the plexi and drill the holes too. I was going to do the Cathode Lighting with the clear plexi on top of the charger but, I ordered the wrong size Cathodes, I wanted 4" , accidently ordered 12"

Tre, thanks for the props, ofcourse, I was motivated to make the faceplates by looking at your work.

Thanks, John
Runin Ronin is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 10:46 AM   #32
Tech Fanatic
 
pucho's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Central, FL
Posts: 804
Send a message via AIM to pucho
Default

Im In the prosses of Modding my GFX. Im sanding the case smooth (it's a lot of work) and Painting it gloss black. I have cut a window and have 4" tubes for it too. Ill post pics when Im done.

=MisFitz= NuKe: Can you check on your picture links, I cant see them.

Good work you guys.
pucho is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 11:00 AM   #33
Tech Elite
 
John Fontaine's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: SouthEast PA
Posts: 2,699
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via AIM to John Fontaine
Default

Pucho - What color tubes are you putting inside it? I have one 4" blue cathode tube and it's plenty powerful. The pain in it is that the transformer is big. I had to mount the transformer on one side and the tube on the other. I used deans connectors to connect to the board so when you open the case you can pull apart the wiring. I also wired in the switch. Let me know if you have a problem with the neon tube and the LCD display when it's all hooked up.

Runin Ronin - Oh, that sucks. 12" is too long

John
__________________
Xray and Serpent....very dusty!
John Fontaine is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 11:32 AM   #34
Tech Fanatic
 
pucho's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Central, FL
Posts: 804
Send a message via AIM to pucho
Default

I also have 2, 4" tubes, My window is not as large as yours so I have a little more options as far as the transformer goes. Thanks for the tip on the Deans plug I had not thought about that. Ill let you know how it goes.
pucho is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 09:59 PM   #35
Tech Master
 
=MisFitz= NuKe's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,058
Send a message via AIM to =MisFitz= NuKe Send a message via Yahoo to =MisFitz= NuKe
Default

Quote:
Originally posted by pucho
Im In the prosses of Modding my GFX. Im sanding the case smooth (it's a lot of work) and Painting it gloss black. I have cut a window and have 4" tubes for it too. Ill post pics when Im done.

=MisFitz= NuKe: Can you check on your picture links, I cant see them.

Good work you guys.
Ya, I took them off my photoalbum, let me see if I can get them back.
=MisFitz= NuKe is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 10:05 PM   #36
Tech Master
 
=MisFitz= NuKe's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,058
Send a message via AIM to =MisFitz= NuKe Send a message via Yahoo to =MisFitz= NuKe
Default

alright, I put them back up...
=MisFitz= NuKe is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 10:45 PM   #37
Tech Elite
 
speedxl's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Jun 2003
Location: Portland Oregon.
Posts: 3,881
Default

I heared someone had to millaniums inside their t-35. I was thinking 2 lrps comps with the motorun. would be the Sh!t I like to see how the guy did it.
__________________
Pemberton / R1 / All out motorsports / Team Power Push
speedxl is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 06:55 AM   #38
Tech Fanatic
 
pucho's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Central, FL
Posts: 804
Send a message via AIM to pucho
Default

Looks good!

Hector: the reason that the Milleniums work is because the way they are layed out. I have looked into doing the same with the Pulsar but it would be waaay tooo much work.

OK back to sanding!
pucho is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 07:16 AM   #39
Company Representative
 
Tres's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Check out the Integy charger for that.(16x5 or V6)
They have remote leads for both the LCD & control buttons.....

Just an idea....

FYI: the 16x9's are just 16x5's in a bigger case with a PS.
__________________
Tre's
TnT-Fx Custom Graphics
www.tnt-fx.com
Tres is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2005, 05:15 PM   #40
Tech Elite
 
John Fontaine's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: SouthEast PA
Posts: 2,699
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via AIM to John Fontaine
Default

Quote:
Originally posted by pucho
I also have 2, 4" tubes, My window is not as large as yours so I have a little more options as far as the transformer goes. Thanks for the tip on the Deans plug I had not thought about that. Ill let you know how it goes.
Pucho - how did your project ever work out? Pics?
__________________
Xray and Serpent....very dusty!
John Fontaine is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2005, 07:53 AM   #41
Tech Fanatic
 
pucho's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Central, FL
Posts: 804
Send a message via AIM to pucho
Default

John I have been soooooo buisy that I Haven touched my equipment in Months! so the case right now is in a grey primered stage. Someday Ill get to it.
pucho is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2005, 09:18 AM   #42
Tech Elite
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,733
Trader Rating: 74 (99%+)
Default

John could you take a pic of your gfx with the case off so we can see how you wired it and layed everything out?
imprsme is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2005, 11:41 AM   #43
Tech Elite
 
John Fontaine's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: SouthEast PA
Posts: 2,699
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via AIM to John Fontaine
Default

Sure - I can do that.
__________________
Xray and Serpent....very dusty!
John Fontaine is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2006, 12:11 PM   #44
Tech Regular
 
2001C5's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 254
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Anyone else have any pics?
2001C5 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2006, 01:14 PM   #45
Tech Regular
 
chach's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Worcester, MA
Posts: 336
Default

why can't I see any of those dam pics. it says the link to photbucket or whatever its called is gone.
chach is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
brushed mods vs brushless mods b-man777 Electric Off-Road 12 03-21-2008 05:42 PM
Mods and regional Mods names turn to Green? Mr. Shookie R/C Tech Site Forum 2 07-08-2007 09:50 AM
A.I. Mods? waipahe Chat Lounge 1 02-13-2007 01:04 AM
Anyone got X mods LosiRacing2004 Electric On-Road 5 03-28-2004 09:25 AM
Mods?? Chaos Electric Off-Road 1 09-01-2003 05:35 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:48 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net