R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-20-2010, 03:34 AM   #1
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 35
Exclamation Problem about LRP SXX ver2 esc..?

hi guys,

i was using a new sxx ver.2 1month ago with LRP X12 4.5R motor(12.5mm rotor, -10 timing, gear ratio 8.8),
compare with my old tc spec esc, i feel this sxx ver.2 not good....

i try many setting about feel and boost...
speed is ok, but the throttle response not accuracy than my old tc spec esc...like if i give 30% throttle the esc give me a 20% or 50% response....

also, the automatic brake not enough even i set value 10 of auto brake mode......

Can they give me a solution or setting about these problem..... ?

thanks!
teamsanwa is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 07:48 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net