Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Only glitching when racing... >

Only glitching when racing...

Only glitching when racing...

Old 06-15-2004, 06:50 AM
  #31  
Tech Champion
iTrader: (29)
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 9,452
Trader Rating: 29 (100%+)
Default

Originally posted by racenut123
Doubtful.

Am radios are more prone to RF noise problems then Fm.How old is the radio and crystals? Your also running a double decked car.These are sometimes prone to glitching due to different factors.I know of a guy who after a major crash started to glitch bad.after he replaced the chassis it was all better.Could be metal parts that are mounted to the carbon fibre chassis causing the problems from them rubbing.All the other suggestions are good but doubt its the transponder.
I'm still having nitemares about that crash. See ya this weekend and good luck.
STLNLST is offline  
Old 06-15-2004, 06:57 AM
  #32  
Tech Champion
iTrader: (15)
 
Still Bill's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Reno, NV
Posts: 7,378
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Originally posted by STLNLST
I'm still having nitemares about that crash. See ya this weekend and good luck.
Sleeping pills!!!
Still Bill is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.