Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Tekin Hotwire Install Problems >

Tekin Hotwire Install Problems

Tekin Hotwire Install Problems

Old 08-18-2010, 09:36 AM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (14)
 
phisher's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Three Rivers, Michigan
Posts: 656
Trader Rating: 14 (100%+)
Default Tekin Hotwire Install Problems

Okay, I'm tired of bashing my head into the wall. Please help.

I can not seem to install Hotwire and get it to work. I have tried installing Vegas on a Window Vista 64 laptop and Vegas and the install CD on a Window XP desktop. Each time I install the programs, it says that it can not find the Hotwire unit. I have checked several times and the unit is plugged in. All of the lights are on (one green and the rest red). Thoughts?
phisher is offline  
Old 08-18-2010, 09:39 AM
  #2  
Tech Master
iTrader: (2)
 
JCarr's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Dayton,OH
Posts: 1,297
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Probably best to ask this question here.

http://www.rctech.net/forum/electric...-sensored.html
JCarr is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.