R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-25-2010, 03:47 PM   #1
Tech Apprentice
 
Graham Kenny's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 90
Default URGENT...GM120 2010 HELP

Hey guys

so i have been running V11.1 on my GM speedo for 3 months now, the night before a race meeting (tonight) i decided to update it to 12.2

So i followed the instructions and updated the same way i have done in the past... all installed successfully but on V12.2 it wont perform a factory reset or enter the set up mode, it just sits there the fan is pulsing slowly as is the light on the spektrum receiver and the speedo shows a red light.

If i back date it to V11.1 as before it does the same thing. I have a race meeting in ten hours so am extremely stressed out at the minute

Thanks in advance
__________________
Team Schumacher UK - GM Racing - TIR - Boultspeed RC Paint
Graham Kenny is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2010, 04:23 PM   #2
Tech Champion
 
MikeXray's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: New York
Posts: 5,749
Trader Rating: 73 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Graham Kenny View Post
Hey guys

so i have been running V11.1 on my GM speedo for 3 months now, the night before a race meeting (tonight) i decided to update it to 12.2

So i followed the instructions and updated the same way i have done in the past... all installed successfully but on V12.2 it wont perform a factory reset or enter the set up mode, it just sits there the fan is pulsing slowly as is the light on the spektrum receiver and the speedo shows a red light.

If i back date it to V11.1 as before it does the same thing. I have a race meeting in ten hours so am extremely stressed out at the minute

Thanks in advance
Can't help with that issue, but a quick google shows a few people running that speedo here too:

http://forum.racing-cars.com/forum_t...asp?FID=2&PN=1

I would try updating the ESC on another PC, maybe it's not getting 100% flashed.
__________________
Mike L. Awesomatixusa.com | TQWire.com | Islandraceway.com |JacksonRCracing.com | Horsham RC | Sweepracingusa.com
MikeXray is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2010, 05:22 PM   #3
Tech Apprentice
 
Graham Kenny's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 90
Default

Quote:
Originally Posted by MikeXray View Post
Can't help with that issue, but a quick google shows a few people running that speedo here too:

http://forum.racing-cars.com/forum_t...asp?FID=2&PN=1

I would try updating the ESC on another PC, maybe it's not getting 100% flashed.
cheers will try this now, just changed motor and receiver
__________________
Team Schumacher UK - GM Racing - TIR - Boultspeed RC Paint
Graham Kenny is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2010, 06:49 PM   #4
Tech Apprentice
 
Graham Kenny's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 90
Default

Quote:
Originally Posted by MikeXray View Post

I would try updating the ESC on another PC, maybe it's not getting 100% flashed.
Yeap that seemed to work, updated it from my windows 7 home PC instead of my XP laptop and it took 2 attempts but it did work, finished building the rest of the car at 2.00am and took it to our local car park just to make sure it was working.

Thanks for the help
__________________
Team Schumacher UK - GM Racing - TIR - Boultspeed RC Paint
Graham Kenny is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2010, 07:05 PM   #5
Tech Champion
 
MikeXray's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: New York
Posts: 5,749
Trader Rating: 73 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Graham Kenny View Post
Yeap that seemed to work, updated it from my windows 7 home PC instead of my XP laptop and it took 2 attempts but it did work, finished building the rest of the car at 2.00am and took it to our local car park just to make sure it was working.

Thanks for the help
Cool, glad it worked out.
__________________
Mike L. Awesomatixusa.com | TQWire.com | Islandraceway.com |JacksonRCracing.com | Horsham RC | Sweepracingusa.com
MikeXray is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:52 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net