Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Fantom Facts dyno >

Fantom Facts dyno

Fantom Facts dyno

Old 05-13-2004, 07:20 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (7)
 
tandman's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: airdrie
Posts: 3,029
Trader Rating: 7 (100%+)
Default Fantom Facts dyno

I just wanted to know if anyone knows how to run these dynos.
I got one off ebay with a compaq laptop and I do not know how to get the program to run.(maybe I am slow)
tandman is offline  
Old 05-13-2004, 07:30 PM
  #2  
Tech Adept
 
RC4SALE's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: ROAR Region 1
Posts: 175
Default

FactsII software
RC4SALE is offline  
Old 05-13-2004, 07:36 PM
  #3  
Tech Adept
 
RC4SALE's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: ROAR Region 1
Posts: 175
Default

this is a good review on the fantom dyno done by Balak Racing
RC4SALE is offline  
Old 05-13-2004, 07:38 PM
  #4  
Tech Adept
 
RC4SALE's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: ROAR Region 1
Posts: 175
Default

FYI......this is a link with some more good reviews on his site
RC4SALE is offline  
Old 05-13-2004, 07:41 PM
  #5  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (7)
 
tandman's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: airdrie
Posts: 3,029
Trader Rating: 7 (100%+)
Default Thanks

Thanks RC4sale, do I need a disk to operate this dyno or should the laptop with the program installed work?
tandman is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.