Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Thard Setups not working >

Thard Setups not working

Thard Setups not working

Old 05-21-2010, 03:16 AM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (63)
 
LOSI123's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gold Coast-Australia
Posts: 2,617
Trader Rating: 63 (100%+)
Default Thard Setups not working

Is it just me or is the 416 part of thard for asphelt setups not working?

no pics are viewable or pdf's not working either,

the other week the whole site was down.


Is the site going to be ok? i love this resource site, please dont die
LOSI123 is offline  
Old 05-21-2010, 04:09 AM
  #2  
Tech Adept
 
Join Date: May 2009
Posts: 133
Default

He said he had problems on his site, which should be solved in thecoming days
gimpex is offline  
Old 05-21-2010, 06:30 AM
  #3  
Tech Champion
iTrader: (22)
 
robk's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Macho Business Donkey Wrestler
Posts: 8,008
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

I thought this was going to be a complaint about the setup/car itself not working, LOL
robk is offline  
Old 05-21-2010, 10:30 AM
  #4  
Tech Apprentice
iTrader: (5)
 
Hedaria's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Livermore, Ca
Posts: 67
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Isn't he running the Losi TC now?
Hedaria is offline  
Old 05-21-2010, 12:31 PM
  #5  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
Azman Azam's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 344
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Yes he is...
Azman Azam is offline  
Old 05-21-2010, 04:51 PM
  #6  
Tech Fanatic
iTrader: (30)
 
snowman_evil's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Gold Coast, Queenland
Posts: 919
Trader Rating: 30 (100%+)
Default

Originally Posted by Azman Azam View Post
Yes he is...
Clearly doesnt car about the 416 setups now that he isnt running 1
snowman_evil is offline  
Old 05-23-2010, 03:58 PM
  #7  
Tech Champion
iTrader: (4)
 
TryHard's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sydney, NSW
Posts: 5,366
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

trust me... working on it... won't be likely to be solved early this week as I'm away with work, but i'll try and sort it before the weekend. I was hoping that not too much was lost with the reinstall earlier in the week... guess not!

Ed
TryHard is offline  
Old 05-24-2010, 03:00 PM
  #8  
Tech Champion
iTrader: (4)
 
TryHard's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sydney, NSW
Posts: 5,366
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Right all, an update...

Basically, when I did the re-install, for whatever reason the copied across attachments went all screwy... so thats why when the re-loaded, all were corrupted . I've tried numerous things tonight to sort it, and have now finally resorted to going through each and every post with an attachment and manually reloading. However... there are some posts where I don't have the files, so I'll be directly contacting the posters where poss to see if they can go in and redo... if thats you, look out for a mail soon..

I've disabled the site for the time being to allow me to get this done, will be down for the rest of the week, as it's gonna take a while to re-add the files... mostly likely be back up and running early next week.

Regards
Ed
TryHard is offline  
Old 05-29-2010, 06:23 PM
  #9  
Tech Champion
iTrader: (4)
 
TryHard's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sydney, NSW
Posts: 5,366
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

good news is.. site should all be back up and running again

Ed
TryHard is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.