R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-22-2010, 05:12 AM   #1
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default Tekin hotwire and EEE PC

Does anyone here use hotwire with an EEE PC laptop? What is your experience with it. Did you have to get rid of Linux and install Win or did you buy the laptop with Windows installed already?

Thank you nayone who has experience with this.
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2010, 05:16 AM   #2
Tech Regular
 
TrevCoult's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Worksop, Nottinghamshire, UK
Posts: 355
Default

Quote:
Originally Posted by niznai View Post
Does anyone here use hotwire with an EEE PC laptop? What is your experience with it. Did you have to get rid of Linux and install Win or did you buy the laptop with Windows installed already?

Thank you nayone who has experience with this.
I use an EeePC 1001HA, came with Windows XP Home on it. Works perfectly with the HotWire. I bought it just for the HotWire but it is so good I'm using it for all kinds of things now!

You're definitely better off trying to get one with Windows preinstalled rather than a Linux one and wiping it.

Trev
__________________
Schumacher Atom GT12
Schumacher Eclipse 12th
www.carsrcracing.co.uk
CARSrcracing.co.uk Webmaster
Schumacher Racing
TrevCoult is online now   Reply With Quote
Old 02-22-2010, 05:16 AM   #3
Tech Addict
 
Mac The Knife's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lansing, MI
Posts: 606
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

I bought mine with Win XP, and it works fine with Hotwire.
__________________
The Original SC10 4X4 Clutch Basket

Steve McGeorge
Mac The Knife is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2010, 06:32 AM   #4
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

Thank you guys. It looks like the little 701 version is just about obsolete so you can barely find one let alone a Win version. I found on the other hand this brand new one for half the price(store clearance), but it comes with Linux.
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2010, 08:28 AM   #5
Tech Elite
 
artwork's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Thornton, CO
Posts: 3,111
Trader Rating: 62 (100%+)
Default

I have a 1000HE with windows 7 and it runs like a champ. Hotwire seems to work without any issues.
__________________
Sanwa | R1 Wurks | Avid | 2mm Designs
artwork is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin RS ESC sensored Jeff Cuffs Electric On-Road 23359 10-02-2016 06:57 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:22 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net