R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-16-2004, 09:03 PM   #1
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Angry SD glitching

My Yokomo SD is glitching, but its only the throttle. Does anyone know what its like that, or how to fixed?
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2004, 10:23 PM   #2
Tech Elite
 
eeyan's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: California
Posts: 3,944
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via AIM to eeyan Send a message via Yahoo to eeyan
Default

Check your motor... are they clean? Probably a bad brush, Comm?Usually glitching affects both channels(steering and throttle)...
__________________
TAOB Racing Team (1999 - 2011)
eeyan is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2004, 10:29 PM   #3
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

Quote:
Originally posted by eeyan
Check your motor... are they clean? Probably a bad brush, Comm?Usually glitching affects both channels(steering and throttle)...
thats the werid part it only glitches on throttle, when it gets far, the throttle blips on and off
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2004, 10:29 PM   #4
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

ill check my brush, tho the last time they still had alot in em
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2004, 10:39 PM   #5
Tech Master
 
DOMOisCOOL's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: May 2003
Location: Daly City, California, U.S.A.
Posts: 1,914
Send a message via ICQ to DOMOisCOOL Send a message via AIM to DOMOisCOOL Send a message via Yahoo to DOMOisCOOL
Default

Read my thread first.
DOMOisCOOL is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 12:07 AM   #6
Tech Fanatic
 
MugenMTX3Kid's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: BRABUS E w/ Monoblock III Nor Cal
Posts: 880
Send a message via AIM to MugenMTX3Kid
Default

Cut the comm $5
MugenMTX3Kid is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 12:28 AM   #7
Tech Master
 
DOMOisCOOL's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: May 2003
Location: Daly City, California, U.S.A.
Posts: 1,914
Send a message via ICQ to DOMOisCOOL Send a message via AIM to DOMOisCOOL Send a message via Yahoo to DOMOisCOOL
Default

Brushes=3.00
DOMOisCOOL is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 12:50 AM   #8
Tech Addict
 
Sleighty's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 568
Default

also make sure there is no bare wire on the ariel. I had this problem as it touched the top deck and caused glitching and that was only on the throttle.

Sleighty
__________________
A1-RC.com
Team Scream
Xray
Sleighty is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 06:38 AM   #9
Tech Elite
 
sosidge's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Bristol, UK
Posts: 3,865
Default

If you're using a motor with a "capacitor board" on the endbell (e.g. Trinity Monster), solder a set of capacitors on properly.
sosidge is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 09:22 PM   #10
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

Im running the trinity Kobal 13x2
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 09:22 PM   #11
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

Imma try switching motors and see if it still glitches
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 09:27 PM   #12
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 42
Default

Whoa!! What a coincidence...
I just posted a question about something that should help.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tem=3181319214
Lots of detail.
BigBear is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 09:44 PM   #13
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

My steering isnt affectted by the glitching tho, only the throttle

Last edited by Techart27; 03-17-2004 at 09:56 PM.
Techart27 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 09:48 PM   #14
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 42
Default

Even my throttle was glitching when I tried to accelerate. I guess the batteries could not supply the power quickly enough.
BigBear is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2004, 10:10 PM   #15
Tech Addict
 
Techart27's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: AC Schnitzer X5 w/ 22" ACS NorCal
Posts: 677
Default

Quote:
Originally posted by Sleighty
also make sure there is no bare wire on the ariel. I had this problem as it touched the top deck and caused glitching and that was only on the throttle.

Sleighty
Whats an ariel?
Techart27 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
glitching help! aus jd 2703 Electric On-Road 6 05-24-2007 05:43 PM
GTB Glitching Vegaspilot Electric Off-Road 4 06-11-2006 10:28 AM
Glitching Help CraigHandley Australian Racing 6 02-29-2004 11:56 PM
Glitching on my 3PK FUK_WRX Electric On-Road 10 08-15-2003 09:50 AM
glitching tdragon Electric On-Road 10 06-17-2003 11:03 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 07:07 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net