R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-26-2004, 07:15 PM   #7591
Tech Elite
 
JDXray's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Long Island, New York
Posts: 2,802
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via AIM to JDXray
Default

thercshack, they have really good prices on Xray.
JDXray is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2004, 08:09 PM   #7592
Tech Champion
 
rayhuang's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Cleveland Heights, Ohio
Posts: 6,511
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to rayhuang
Default

jesse,

do you ever Race at the Gate in Cleveland, Ohio? They have one at the track hobbyshop and its cheap, $289 plus tax. They also have the Fk lightweight diff if your racing on carpet.

Ray

On the bearings-I agree-dont clean-em out when new-just run them. Rip is NOT an issue with this car. If your not fast with this car-its not the bearings. To prove it-after a run or two on the car-take out the outdrive bearing, pop in the diff and spin it!!! It'll spin so fast and so long.
rayhuang is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2004, 10:25 PM   #7593
Tech Elite
 
Neil Rabara's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lone Star
Posts: 4,821
Default Re: best price

Quote:
Originally posted by J FAST
hello i was wondering who has the best price on the t1 factory kit
thanks jesse
Speedtech RC has them. Steve usually runs out of them as soon as he gets them in. Try here:
http://64.70.208.72/speedtechrc/1.html
Neil Rabara is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 06:32 AM   #7594
Tech Adept
 
Coney's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Sydney, Australia
Posts: 144
Send a message via ICQ to Coney
Default

Hey Guys,

This has probalbly been asked before, but does the 302400 Anti-roll Bar Set Front Adjustable (Blade Type) fit the Xray T1 FK Kit.
Which is better? The blade or the wire type front sway bar?


Thanks in advance for the replies.



Coney

Last edited by Coney; 06-28-2004 at 10:43 AM.
Coney is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 06:37 AM   #7595
P2
Tech Fanatic
 
P2's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Oahu, Hi
Posts: 865
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Quote:
Originally posted by Coney
does the 302400 Anti-roll Bar Set Front Adjustable (Blade Type) fit the Xray T1 FK Kit.
Which is better? The blade or the wire type front sway bar?
The blade does not, the wire is the way to go
__________________
TopRacingUSA | Team EPIC | Thunder Power | OD Racing
P2 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 02:26 PM   #7596
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Orlando
Posts: 111
Default

Like P2 said the wire type sway bar is the only one you can use with the factory kit. The blade type was for the evo2 that had the long arms.
Zach P is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 03:13 PM   #7597
Tech Elite
 
MR JOLLY's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: MOOD;; feeling good not racing ,saving shed loads of money,lovely Tan i have aswell
Posts: 4,762
Default

Q) do any of you guys own or know of some one who owns a T1 factory kit & they have interference propblems on the car?

There seems to be problem between the carbon chassis & ali bulk heads causing glitching when running;;;;In the uk certain peoplr who own one are having decussions about it.

Do you guys in the us come across this problem
__________________
EAMotorsports;;BRCA 27t National 2007 Champ's
FKO4,AdyB fan club !!
saying of the month;;The Past is History, the Future is a Mystery, this Moment is a Gift- that's why it's called The Present.
MR JOLLY is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 03:33 PM   #7598
Tech Master
 
jag88's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,075
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

What receiver are they using ? If it's a Novak XXL then that may be the problem.
jag88 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 03:55 PM   #7599
Tech Regular
 
RCchica's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: PA
Posts: 418
Send a message via AIM to RCchica
Default

With my car I have glitching problems.. I use an LRP Quantum Competition.
RCchica is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 04:05 PM   #7600
Tech Initiate
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 28
Default

Never had a problem with my factory kit and interfierence, not even a twitch. I could be down to compatability of the reciever with the transmitter andthe x-tals used. I had a problem with that a while ago.
John_Stones is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 04:20 PM   #7601
Tech Elite
 
JDXray's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Long Island, New York
Posts: 2,802
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via AIM to JDXray
Default

it may not be interference, but when i turn my car on and put a screwer or something it starts to actually spaz and move. Seems like when i hit that switch my Xray becomes a force field and when something comes near it, it twitchs.
JDXray is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 04:31 PM   #7602
Tech Fanatic
 
etzkev's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Northville, MI
Posts: 790
Send a message via AIM to etzkev
Default

JDXray, that is because of the metal rubbing against metal. Receivers don't like that!
etzkev is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 06:07 PM   #7603
Tech Adept
 
Coney's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Sydney, Australia
Posts: 144
Send a message via ICQ to Coney
Default

thanks for the replies guys.


One more if ya's dont mind...

Did anyone else experience binding of the rear arms on their T1 FK's?
How did you solve it?



Thanks.

Coney
Coney is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 06:17 PM   #7604
Tech Adept
 
scmicromike's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Orlando
Posts: 165
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via AIM to scmicromike
Default blade sway bars

Where can I find an instruction sheet to this sway bar set. I need to know how to adjust it and maybe a list of the parts. I am runing the T1R and I am wondering if the rear hinge pins of the raycer will work with this sway bar or do I need special hing pins? thanks for the help.
scmicromike is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 06:30 PM   #7605
Tech Master
 
jaysimpson's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 1,869
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to jaysimpson
Default

Speaking of glitching... I just bought and installed a Quantum 2 Pro and first time i switched it on I had glitching problems. I had the speedo mounted up against the rec. and moved it away from it a couple of "mm's" and it stopped. Anyone else ever had problems with the Quantum 2 Pro?
__________________
Kalgard Racing
Banzai Motorsports
ProMatch Racing
A-Train Racing
Warehouse Raceway
jaysimpson is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS - NEW !!!! XRAY NT18T and XRAY NT18 plus HUDY micro truck starter box w/ battery Omarko Australia For Sale/Trade 2 06-25-2008 08:47 PM
Xray T2, Brushed Motor Combo, Setup Tools, Xray Springs, Bodies etc... GroffBall R/C Items: For Sale/Trade 13 09-23-2007 08:53 PM
WTB: NIB Xray T1FK05 & Xray Teflon coated aluminum Shock Body Adam.A Australia Wanted to Buy 4 01-02-2007 03:30 PM
WTB: Xray T1FK05 & Xray Teflon coated aluminum Shock Body Adam.A R/C Items: Wanted to Buy 1 12-30-2006 03:26 PM
XRAY sedan spring kit / XRAY multi-diff / PRS 114t spur / RR 64p pinions / Stratus evostyle R/C Items: For Sale/Trade 6 12-19-2006 09:33 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:41 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net