R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-27-2009, 09:41 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9
Default Tamiya Tamtech GT-01 technical issue

Hey, I just got a used Tamiya GT-01 and the forward gear is very poor. The steering is great and the reverse gear is excellent but either the forward doesn't engage or it goes very slowly. I'm not very experienced with RC cars so take it easy on me if I'm missing something dumb =p

I changed the leads on the TEU-102BK esc that lead to the motor, and it just changed which gear ran poorly, and which was which on the controller (which makes sense) so I don't know what to try.

Thanks!
James
jcruiza120 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2009, 12:35 AM   #2
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9
Default

Tossed on a spare Korean ESC and a 6 cell battery and it's running like it should, I think that the issue is the installed ESC was configured incorrectly by the previous owner or it's just broken.
jcruiza120 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:09 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net