Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Novak Fusion ESC Capacitor >

Novak Fusion ESC Capacitor

Novak Fusion ESC Capacitor

Old 01-25-2004, 05:36 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: The Bay
Posts: 61
Default Novak Fusion ESC Capacitor

Is it possible to add a capicitor to this esc?
One of my friends said it was possible but i didnt think it was?
MarchTC3 is offline  
Old 01-25-2004, 05:52 PM
  #2  
Tech Fanatic
 
pro3racer's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Stevens Point Wisconsin
Posts: 964
Default

yes it's possible, i think, if you want to try, go to www.teamnovak.com to print off the capacitor instructions, there used on cyclones primaryly the older one, and the atom. I don't know because there are two possitive wires, not one like a cyclone, you may have to do some tricky wiring.
pro3racer is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.