R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-26-2004, 11:31 PM   #46
Tech Elite
 
lem2's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: OC
Posts: 3,061
Trader Rating: 6 (100%+)
Default Question

It's my first time to have a module type of controler.

So, If I have a 27Mhz module, I can change it to 40 Mhz, so I could use some of my Phaser Rx? Will it also work withthe NOVAK module so there will be no more Cystals?

Thanks! -Lem
lem2 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2004, 08:46 AM   #47
Tech Fanatic
 
Join Date: Nov 2002
Location: N. Cali
Posts: 854
Send a message via AIM to loosenut
Default

Quote:
Originally posted by KO PROPO Staff
loosenut,
The 75MHz module and receivers are available. With these installed you can use 75MHz.
Thx for where can I buy just the module? I can't find them anywhere...

G
__________________
Tekno SCT410//B44.x Avid Chasis//B5M//HW 3656 - 4700 kv// HW V10//MT-4
loosenut is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2004, 09:57 AM   #48
Tech Master
 
Join Date: Jul 2003
Location: World Wide Westside!
Posts: 1,209
Default

Quote:
Originally posted by loosenut
Thx for where can I buy just the module? I can't find them anywhere...

G
loosenut,
You can order it from your LHS or purchase it online through shopatron.
KO PROPO Staff is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2004, 01:13 PM   #49
Tech Fanatic
 
mcsquish's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Live at work, play in Toledo, OH
Posts: 828
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Has anyone found a hard case that the helios will fit in with the drop wheel?
__________________
You do not need a parachute to skydive. You only need a parachute to skydive twice.
Never argue with an idiot, they'll just drag you down to their level and beat you with experience.

Dirt Burners Racing - R.I.P. BB / Kolors by Kropy / CEFX / One Eighth Racers
mcsquish is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2004, 08:09 PM   #50
Tech Fanatic
 
Join Date: Jun 2002
Location: Modesto, Ca
Posts: 991
Default

so i take it the xxx-l rx will work with my mars "r" ??? or which other rx can i use im on 27mhz.. thanks
James Nguyen is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2004, 10:25 PM   #51
Tech Master
 
ngo8's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 1,264
Send a message via ICQ to ngo8
Default

I just got my helios and i have to say its an awesome radio alot better than my m8 .
ngo8 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2004, 03:30 PM   #52
Tech Addict
 
icon's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Boston
Posts: 527
Send a message via AIM to icon
Default

someone asked this before but it never got answered:

will the 302 receiver work with the Mars R? thanx.
icon is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2004, 10:39 PM   #53
Tech Addict
 
jscamry's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Oviedo,FL
Posts: 507
Trader Rating: 5 (100%+)
Send a message via AIM to jscamry Send a message via MSN to jscamry Send a message via Yahoo to jscamry Send a message via Skype™ to jscamry
Default helios manual

hey all I was wondering does anyone know where I can find a free copy of the kopropo helios manual??


thanks Jason
jscamry is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2004, 04:41 PM   #54
Tech Fanatic
 
Join Date: Nov 2002
Location: N. Cali
Posts: 854
Send a message via AIM to loosenut
Default

Quote:
Originally posted by KO PROPO Staff
loosenut,
You can order it from your LHS or purchase it online through shopatron.
Hey thx for the response!! Hey I tried looking it up on the shopatron...but can't find just the module...do you happen to know the item number or link?! Thx.

When I type in module in search...it the mini z module shows up...

Gary
__________________
Tekno SCT410//B44.x Avid Chasis//B5M//HW 3656 - 4700 kv// HW V10//MT-4
loosenut is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2004, 10:58 AM   #55
Tech Master
 
Join Date: Jul 2003
Location: World Wide Westside!
Posts: 1,209
Default

loosenut,
The moudle for 75MHz is item number 81246. Look this up in the search.
KO PROPO Staff is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2004, 05:13 PM   #56
Team EAM
 
EAMotorsports's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 9,158
Trader Rating: 79 (100%+)
Send a message via AIM to EAMotorsports
Default

Ko Propo staff...Sent you an email through the KO site...not sure if you got it or not. It was nice to meet you at the birds and such. Love the speedo's!!

later

eric anderson
__________________
Contact Us
Team EAM, Our Facebook
Team EAM | Xray | RCAmerica | Hudy | APEX Raceway and Hobbies | RC Mission | Killer Concepts | AVID | Hobbywing.
EAMotorsports is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2004, 03:04 AM   #57
Tech Champion
 
danjoy25's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 5,149
Trader Rating: 37 (100%+)
Default Compatible servo's

Maybe this question has been asked but here it goes again, Can you use any standard non digital servo (Futaba S3003) with the standard KO receiver (302) that comes with the KO Helios?
__________________
Awesomatix A800 & A800X/ Mugen MTX-5 / 3 Racing F113 / Kyosho RB5 / Kyosho Mini-Z
danjoy25 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2004, 06:47 AM   #58
Tech Adept
 
MrEs's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Melbourme, Australia
Posts: 170
Send a message via ICQ to MrEs
Default

looking at the response mode table, does the AHRS only work with those ESCs?
ive got a duratrax DTXM1080
http://www.duratrax.com/caraccys/dtxm1080.html
and dont plan on upgrading till brushless.
MrEs is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2004, 06:33 PM   #59
TFR
Tech Master
 
TFR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Toronto
Posts: 1,767
Trader Rating: 11 (100%+)
Default Re: Compatible servo's

Quote:
Originally posted by danjoy25
Maybe this question has been asked but here it goes again, Can you use any standard non digital servo (Futaba S3003) with the standard KO receiver (302) that comes with the KO Helios?
Yes, it will work. Only in normal response mode.
__________________
Muchmore l AHRP l Xenon l Futaba
TFR is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2004, 05:08 AM   #60
Tech Elite
 
lem2's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: OC
Posts: 3,061
Trader Rating: 6 (100%+)
Default Help!!!

Call it stupid, but I accidentally placed a small amount of
(Prol-Line) Liquid CA to keep my antena from fallin off, but a small amount went inside the tube and got to the antenna wire.

What is the best debonder for this type of CA?

KO PROPPO STAFF:
and if while doing so the antenna wire gets cut, can I replace it or just add wire to make it the exact lenght again?

I'm using a KO302 Rx.

Many Thanks!!

Lem
lem2 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ko propo helios alexisonfire Australia For Sale/Trade 7 03-06-2008 04:19 AM
KO PROPO EX-10 Helios 40 Mhz jca2000au Australia For Sale/Trade 0 12-06-2007 09:03 PM
**EX-10 HELIOS KO PROPO*** nsupra R/C Items: For Sale/Trade 8 08-14-2006 09:11 PM
Ko Propo Ex-10 Helios hurley081182 R/C Items: Wanted to Buy 1 04-03-2005 07:58 PM
F.S.> KO Propo Helios... plus Bwadd2002 R/C Items: For Sale/Trade 7 05-19-2004 09:40 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:25 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net