R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-2011, 10:12 PM   #211
Tech Addict
 
smith9turbo's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2011
Location: Thailand
Posts: 540
Default

Quote:
Originally Posted by f1o7x9 View Post
What adapter I can use for the M11x? Tusks
Quote:
Originally Posted by Burney View Post
could someone point me to the adapter i need for the KO Eurus 2.4ghz radio their site is beyond baffling
VRC USB-3NT from www.virtualrc.com is good for any transmitter.
it can work for all servo response / TX mode of your transmitter setting.
it connect via RC receiver.

don't select VRC USB-3 , you may disappoint when it not work with your new brand transmitter.
it cheaper, but it support only old technology transmitter.

just select VRC USB-3NT, it will work fine with new technology transmitter and support old tech TX too.
smith9turbo is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 10:49 PM   #212
Tech Addict
 
smith9turbo's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2011
Location: Thailand
Posts: 540
Default

VRC PRO ... new track
This track name ... Haarlem 2012 WC 1:12
The 2012 IFMAR World Championships for 1:12 scale electric on-road.
smith9turbo is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 02:33 AM   #213
Tech Master
 
ABN Hoosier's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Nov 2008
Location: El Paso, Texas
Posts: 1,004
Trader Rating: 20 (100%+)
Default

I got my USB adapter. As far as the game..... honestly, I don't like it. Not what I expected.
__________________
CLICK HERE! CHECK-OUT RCTEN.COM FORUM!
☆ ☆ ☆ ☆ Team Associated ☆ ☆ ☆ ☆
RC8TCE ☆☆ RC8TCE-V4 ☆☆ RC8.2☆☆ SC104X4
ABN Hoosier is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 05:03 AM   #214
Tech Addict
 
Luke Hobson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: newark, nottinghamshire, UK
Posts: 526
Send a message via MSN to Luke Hobson
Default

Will it make a difference between using a VRC 2 and VRC 3 adaptor??

Downloaded yesterday expecting to be able to use it with my adaptor from before. But there's like no response, on the calibration page I can go from left to right full lock before the bar even moves, which leaves the car less than drivable on track...

All settings have been reset numerous times, aswell as adjusting settings to see if it helps at all but to no avail.

Any ideas?

Luke
__________________
Luke Hobson
Awesomatix - Xenon - Godzilla Paint - Moorespeed - ToniSport - MBmodels

http://luke-hobson.blogspot.com/
Luke Hobson is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 06:31 AM   #215
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2010
Location: オランダ
Posts: 312
Default

Yeah same for me. Tried the game but got bored after 1 day:

- The game just lags (tested with keyboard and with receiver); tested on *several* systems and all got the same problem.
- Not very realistic
- The "demo" just sucks. Basic functionality has been disabled. Not very nice if you just want to try things out and paying a large amount (well, i find paying like $60 for a game more than enough) of money for a GAME.
- Graphics.. man it's like going back to 2004.
- The game is slooooow. Maybe they should rewrite some of the code of the engine. Even the menu's are slow.
- vEuro, who the f*&^ came up with that idea? It's relative expensive to buy car stuff. Just make it cheaper or remove the whole vEuro thing. Just let people pay on a monthly subscription (like it is) and then give them all the parts/options they want. If I pay on a monthly basis I expect that I can play the game like I want and I don't want to pay extra for unlocking other things. Look at (I don't play it ;-)) WoW for example: you pay on a monthly basis and get the 100% game and not 70% and 30% you need to buy extra, even though you can earn the money ingame. Yes in WoW you can earn gold, but you don't have to PAY for the gold (well you can, but thats considered illegal).

This is not my kind of thing. Even though there is no other "RC Simulator" and it's origin is from my home country, I'm not going to play this game. I even prefer Need for Speed on this one. And I don't even play Need for Speed
__________________
株式会社 ヨコモ
dennisV is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 06:50 AM   #216
Tech Champion
 
MikeXray's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: New York
Posts: 5,749
Trader Rating: 73 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by dennisV View Post
Yeah same for me. Tried the game but got bored after 1 day:

- The game just lags (tested with keyboard and with receiver); tested on *several* systems and all got the same problem.
- Not very realistic
- The "demo" just sucks. Basic functionality has been disabled. Not very nice if you just want to try things out and paying a large amount (well, i find paying like $60 for a game more than enough) of money for a GAME.
- Graphics.. man it's like going back to 2004.
- The game is slooooow. Maybe they should rewrite some of the code of the engine. Even the menu's are slow.
- vEuro, who the f*&^ came up with that idea? It's relative expensive to buy car stuff. Just make it cheaper or remove the whole vEuro thing. Just let people pay on a monthly subscription (like it is) and then give them all the parts/options they want. If I pay on a monthly basis I expect that I can play the game like I want and I don't want to pay extra for unlocking other things. Look at (I don't play it ;-)) WoW for example: you pay on a monthly basis and get the 100% game and not 70% and 30% you need to buy extra, even though you can earn the money ingame. Yes in WoW you can earn gold, but you don't have to PAY for the gold (well you can, but thats considered illegal).

This is not my kind of thing. Even though there is no other "RC Simulator" and it's origin is from my home country, I'm not going to play this game. I even prefer Need for Speed on this one. And I don't even play Need for Speed

If it lags you don't have a powerful enough system, and/or have the settings too high. If your computer can keep up, there is no lag.
__________________
Mike L. Awesomatixusa.com | TQWire.com | Islandraceway.com |JacksonRCracing.com | Horsham RC | Sweepracingusa.com
MikeXray is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 07:01 AM   #217
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2010
Location: オランダ
Posts: 312
Default

Trust me, my PC is more than fast enough.
__________________
株式会社 ヨコモ
dennisV is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 07:40 AM   #218
Tech Master
 
texastc's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Feb 2011
Location: Forney Texas
Posts: 1,583
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by dennisV View Post
Trust me, my PC is more than fast enough.
My computer sucks and I get no lag. Some people just don't want to like it. It is what it is. I'm one of the ones that enjoy it. You don't have to spend a lot of money, in fact, with the exception of the monthly fee you don't have to spend any. You get free euros just for playing plus more for running official events. No game is perfect for every one.
__________________
Exotek F1Ultra Tamiya TRF101 Speed Passion SP1 and Exotek F1UltraX Prototype.
"TexasTC, the single Greatest RCF1 racer I have ever known" - My mom
"you are a disgrace to RC" - everyone else. TCdoesRC
texastc is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 08:54 AM   #219
Tech Lord
 
syndr0me's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 5280 Raceway
Posts: 13,140
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Turn down all graphics options to zero and disable vsync. It doesn't matter how fast your machine is, that stuff makes it lag.
syndr0me is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 09:07 AM   #220
Tech Master
 
texastc's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Feb 2011
Location: Forney Texas
Posts: 1,583
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Luke Hobson View Post
Will it make a difference between using a VRC 2 and VRC 3 adaptor??

Downloaded yesterday expecting to be able to use it with my adaptor from before. But there's like no response, on the calibration page I can go from left to right full lock before the bar even moves, which leaves the car less than drivable on track...

All settings have been reset numerous times, aswell as adjusting settings to see if it helps at all but to no avail.

Any ideas?

Luke
Have you calibrated in Windows?
__________________
Exotek F1Ultra Tamiya TRF101 Speed Passion SP1 and Exotek F1UltraX Prototype.
"TexasTC, the single Greatest RCF1 racer I have ever known" - My mom
"you are a disgrace to RC" - everyone else. TCdoesRC
texastc is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 09:22 AM   #221
Tech Addict
 
Luke Hobson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: newark, nottinghamshire, UK
Posts: 526
Send a message via MSN to Luke Hobson
Default

Yep all calibrated correctly in both the game and windows,

The proportion is all there fine and during calibration it reacts at the correct speed in windows calibration, but go into the game and there's a obvious delay.

This has been tried with 2 different radios, 1 with spektrum and one with 40mhz (different radios altogether)

Quite disappointed to be honest, it was "ok" on last game and now I'm stuck with a 3 month subscription for this
__________________
Luke Hobson
Awesomatix - Xenon - Godzilla Paint - Moorespeed - ToniSport - MBmodels

http://luke-hobson.blogspot.com/
Luke Hobson is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 11:57 AM   #222
Tech Elite
 
ChrisAttebery's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Gilroy, CA
Posts: 2,258
Trader Rating: 121 (100%+)
Default

I have an i7 system with a GTX460 card in it. I had it set up for about 120fps and I was crashing on a fairly regular basis because the controls seemed to respond inconsistantly. I turned of shadows and a couple other items so the FPS is over 500 now. It made a huge difference. I'm able to drive harder without crashing all the time. I'm not an on road guy but my fast lap is within .5 seconds of the track recond on VRC2.

Try it out and see if make a difference for you.


Chris
__________________
Attebery Performance Engineering - www.ape-rc.com

Retired from racing
ChrisAttebery is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 12:02 PM   #223
Tech Master
 
theatriks's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,620
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

I dont agree with everyone who says its too expensive my total investment so far is 10 dollars for my one month and 40 bucks for an adapter. It lagged for me too at first but i changed my settings and it works fine now . Also its pretty close to the real thing for a sim....and if you look at what a flight sim costs i think they keeped the costs pretty low.
theatriks is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 03:50 PM   #224
Tech Champion
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hawaii, USA
Posts: 7,186
Default

My monthly after conversion from the Euro was coming out more like $17 which is more than any other subscription game I play. But it looks like the conversion has gotten better and now it is only $13 a month which is acceptable.

Last edited by InspGadgt; 12-25-2011 at 04:00 PM.
InspGadgt is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2011, 03:51 PM   #225
Tech Champion
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hawaii, USA
Posts: 7,186
Default

Quote:
Originally Posted by smith9turbo View Post
VRC PRO last update ... add 1:12 pan car
very exciting ... yeh! this's my car XRAY X-12 LINK
Awesome news...might just be time for me to re-subscribe
InspGadgt is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:17 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net