TA-05 ver.2

Reply

Old 07-13-2010, 10:29 AM
  #1096  
Tech Champion
iTrader: (15)
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Irvine, CA
Posts: 5,100
Trader Rating: 15 (100%+)
Default EX05

Hi All- here's the latest info!

http://exotekracing.com/EXOTEK_NEWS/...7/12_EX05.html
MikeR is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2010, 10:37 AM
  #1097  
Tech Lord
iTrader: (26)
 
Hebiki's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chino, CA
Posts: 12,919
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally Posted by MikeR View Post
siiiiiiiiiick!

Mike, YGPM also.
Hebiki is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2010, 10:51 AM
  #1098  
Tech Adept
 
JD Skyline's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Tamiya County
Posts: 157
Default

Originally Posted by MikeR View Post
What a great looking chassis!!!! This will be the one, instead of a 416. But how does it go on the track?? just curious!!
JD Skyline is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2010, 01:34 PM
  #1099  
Tech Elite
iTrader: (2)
 
HarryN's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Maryland, USA
Posts: 2,009
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Originally Posted by MikeR View Post
If I was a gurl, my loins would be wet.

That is a bad ass chassis!!!! I am definitely going to get one. Are they for sale in limited quantities?? I can see this chassis as THE ONE to get if people convert their TA-05v2 for TC.
HarryN is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2010, 04:29 PM
  #1100  
Tech Elite
iTrader: (43)
 
transplantlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL/St.Petersburg,FL
Posts: 2,073
Trader Rating: 43 (98%+)
Default

Any of you guys know where i could find a new v2 with upgrade pack new? thanx
transplantlife is offline  
Reply With Quote
Old 07-15-2010, 06:53 AM
  #1101  
Tech Regular
iTrader: (18)
 
tr1kstanc3's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Virginia
Posts: 357
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

I have a set of TRF shocks purchased around 2006 (still new, never used) and was wondering if they will work on the TA-05 ver2. Anybody try this out or have any experience with this matter?
tr1kstanc3 is offline  
Reply With Quote
Old 07-15-2010, 07:36 AM
  #1102  
Tech Addict
 
Skitee's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 745
Default

Yes they will work fine
Skitee is offline  
Reply With Quote
Old 07-15-2010, 05:27 PM
  #1103  
Tech Master
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,343
Default

Does the chassis have the small holes driiled at the front and rear so you can put it on balancing pins?



Originally Posted by MikeR View Post
outlandr91 is offline  
Reply With Quote
Old 07-16-2010, 08:52 AM
  #1104  
Tech Champion
iTrader: (15)
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Irvine, CA
Posts: 5,100
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Originally Posted by outlandr91 View Post
Does the chassis have the small holes driiled at the front and rear so you can put it on balancing pins?
Oh but of course!

Originally Posted by HarryN View Post
If I was a gurl, my loins would be wet.

That is a bad ass chassis!!!! I am definitely going to get one. Are they for sale in limited quantities?? I can see this chassis as THE ONE to get if people convert their TA-05v2 for TC.
Not necessarily limited quantities but a limited time for a special price.

Originally Posted by JD Skyline View Post
What a great looking chassis!!!! This will be the one, instead of a 416. But how does it go on the track?? just curious!!
Handles pretty similar to a 416!

Originally Posted by Hebiki View Post
siiiiiiiiiick!

Mike, YGPM also.
Taking pre-orders now!

http://www41.instantestore.net/merch...po-chassis.cfm

Thanks All!
MikeR is offline  
Reply With Quote
Old 07-16-2010, 11:24 AM
  #1105  
Tech Regular
iTrader: (18)
 
tr1kstanc3's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Virginia
Posts: 357
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

Originally Posted by transplantlife View Post
Any of you guys know where i could find a new v2 with upgrade pack new? thanx
x 2

curious as well.
tr1kstanc3 is offline  
Reply With Quote
Old 07-17-2010, 11:48 AM
  #1106  
Tech Elite
iTrader: (43)
 
transplantlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL/St.Petersburg,FL
Posts: 2,073
Trader Rating: 43 (98%+)
Default

Originally Posted by tr1kstanc3 View Post
x 2

curious as well.
ANYONE
transplantlife is offline  
Reply With Quote
Old 07-17-2010, 09:36 PM
  #1107  
Tech Fanatic
iTrader: (35)
 
tiko's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 948
Trader Rating: 35 (100%+)
Default

Originally Posted by transplantlife View Post
ANYONE
Here you go, I think that you may have to get it overseas. I have ordered from both shops many times and I never had any problems. Actually I got my v2 within four days. Hope this helps.

http://shopping.rcmodel.hk/index.php...r_id=1&&page=4

http://www.rc-mushroom.com/product_i...ducts_id=19730
tiko is offline  
Reply With Quote
Old 07-17-2010, 09:59 PM
  #1108  
Tech Elite
iTrader: (43)
 
transplantlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL/St.Petersburg,FL
Posts: 2,073
Trader Rating: 43 (98%+)
Default

Originally Posted by tiko View Post
Here you go, I think that you may have to get it overseas. I have ordered from both shops many times and I never had any problems. Actually I got my v2 within four days. Hope this helps.

http://shopping.rcmodel.hk/index.php...r_id=1&&page=4

http://www.rc-mushroom.com/product_i...ducts_id=19730
thanks man i went with rc mushroom hope everything works out for me because i've never ordered from over seas
transplantlife is offline  
Reply With Quote
Old 07-18-2010, 11:51 AM
  #1109  
Tech Master
iTrader: (1)
 
grizzle's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Filipino Contract Worker in Khobar, Saudi Arabia
Posts: 1,036
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Lola type bodies

Hi guys, did somebody use Lola bodies for their TA05 V2? I would like to get something to look like 1/8 nitro scale in a 1/10 4wd electric scale.. maybe it's possible because of the front laydown shocks. Do you think it would be faster and corner better using the lola type bodies? I know it would not be legal for touring, but I just want to find out... cheers.
grizzle is offline  
Reply With Quote
Old 07-25-2010, 08:40 AM
  #1110  
wyd
Tech Legend
iTrader: (50)
 
wyd's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Castle Mamba Max Pro. Feel its power!!!!!!!!!!
Posts: 21,196
Trader Rating: 50 (100%+)
Default

Well still didn't get my new V2 up and running yet. Just got my new body mounts so I just need to fit the esc in the car and setup and then get my new body painted and its ready to start messing with it.

I did get a spool and cvds for the front. Don't seem to have any binding even with a spool in but will know more once I power it up.
wyd is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service