Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
M Chassis Conversion Kit For TT01-E & TT01 >

M Chassis Conversion Kit For TT01-E & TT01

M Chassis Conversion Kit For TT01-E & TT01

Old 05-28-2009, 06:58 AM
  #31  
Tech Master
iTrader: (8)
 
KREATOR1's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Malaysia
Posts: 1,729
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Bump!!!! Pics please
KREATOR1 is offline  
Old 05-28-2009, 07:21 AM
  #32  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
Dorigecko's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Northam, Western Australia
Posts: 389
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

bout fucking time

when are they available? and are they length-adjustable?
Dorigecko is offline  
Old 05-28-2009, 12:14 PM
  #33  
Tech Adept
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 209
Default

I got the conversion kit from hkshobby.com. It looks pretty good but probably need some hop-up to get it more competitive. The owner also told me that he will be getting another Mini AWD car from Atomic. Here is the a picture of it.
Attached Images
File Type: bmp
vm2.bmp (147.6 KB, 1136 views)
afung1 is offline  
Old 05-28-2009, 12:36 PM
  #34  
Tech Regular
 
Manny's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 421
Default

Originally Posted by Dorigecko
bout fucking time

when are they available? and are they length-adjustable?
What the f$@&*%$k doesn't this forum have a foul language filter? Is that Atomic mini a conversion or a complete car?
Manny is offline  
Old 05-28-2009, 12:47 PM
  #35  
Tech Master
iTrader: (18)
 
over gear's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SoCal
Posts: 1,162
Trader Rating: 18 (100%+)
Default












over gear is offline  
Old 05-28-2009, 01:19 PM
  #36  
Tech Adept
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 209
Default

Overgear, nice picture, but the conversion kit dont have the blue parts except the motor mount. But for the price it is not bad. You can adjust the wheel base some what also.

I believe the Atomic VM2 is a complete car. The 3 Racing is a TT01 convertion kit. Since I have a TT01 lying around I got the conversion kit just to try it.
afung1 is offline  
Old 05-28-2009, 04:51 PM
  #37  
Tech Initiate
 
Join Date: Apr 2009
Location: Strong Island NY
Posts: 38
Default

wow! think I got an old tt01 around...what bodies are you fitting on this?
popdada is offline  
Old 05-28-2009, 06:52 PM
  #38  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (13)
 
evanwest94's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fremont, CA
Posts: 660
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Originally Posted by Dorigecko
bout fucking time

when are they available? and are they length-adjustable?
Watch your Fuckin language!!!!!
evanwest94 is offline  
Old 05-28-2009, 08:11 PM
  #39  
Tech Adept
iTrader: (6)
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 148
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

over gear, is that yours or you just borrowed the pics else where?

If its your where did you get the aluminum shaft?
jonzurc is offline  
Old 05-28-2009, 10:16 PM
  #40  
Tech Master
iTrader: (18)
 
over gear's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SoCal
Posts: 1,162
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

that's not my car. those pix are from 3Racing.
over gear is offline  
Old 05-28-2009, 10:22 PM
  #41  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
Dorigecko's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Northam, Western Australia
Posts: 389
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

bloody americans with your backwards political correctness. pedantic, and still not able to spell it.



nah, just fuckin with yas.

looks like it's just a shaft, motor mount, some chassis plates and gearbox cases same as with the graphite conversion for the tt01, only shorter arms and shafts.
Dorigecko is offline  
Old 05-28-2009, 11:17 PM
  #42  
Tech Master
 
fatboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: singapore
Posts: 1,533
Default

are there 2 versions. 1 is FRB and the other graphite ??
fatboy is offline  
Old 05-29-2009, 06:08 AM
  #43  
Tech Initiate
 
Join Date: Apr 2009
Location: Strong Island NY
Posts: 38
Default

I'll ask again what bodies are you running on this, most of tamiya wheelbase is 225 mm, ABC is 208mm, HPI 225, and this is 210 to 224mm?
popdada is offline  
Old 05-29-2009, 07:59 AM
  #44  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (13)
 
evanwest94's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fremont, CA
Posts: 660
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

If you don't have a TT-01 you could get this http://www.rcmart.com/catalog/rc-tam...g-p-28849.html
evanwest94 is offline  
Old 05-29-2009, 08:37 AM
  #45  
Tech Champion
iTrader: (30)
 
k_bojar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Philadelphia, PA
Posts: 7,021
Trader Rating: 30 (100%+)
Default

Originally Posted by evanwest94
If you don't have a TT-01 you could get this http://www.rcmart.com/catalog/rc-tam...g-p-28849.html
that's actually not too bad of a deal - well, with the exception of the esc
k_bojar is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.