R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-23-2009, 10:26 AM   #376
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Good ESC !
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 08:11 AM   #377
Tech Master
 
fly_wheel's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: sabah lor
Posts: 1,039
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by RC MARKET View Post
Good ESC !
yes i know as i'm getting it from u... but i wanna know if i need to buy a capacitor for it...
__________________
There are more in racing than winning.
fly_wheel is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 08:22 AM   #378
Tech Champion
 
Join Date: Jun 2004
Location: St Louis
Posts: 7,868
Trader Rating: 198 (100%+)
Default

There is no need for a cap with this speedo. If there was it would come with it.
__________________
Please become an organ donor.
www.donatelife.net
Custom decals and Sno-Tee'z, T-Shirts by Sno Camel
dodgeguy is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 09:39 PM   #379
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by fly_wheel View Post
yes i know as i'm getting it from u... but i wanna know if i need to buy a capacitor for it...
yes you can click our web site .
this ESC don't need buy capacitor.
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 08:13 AM   #380
Tech Adept
 
tdu verney's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Del City Speed Shop
Posts: 226
Default

Need some help I down load 12th scale stock program into the esc.
1. Is it now possible to see what's actully in the esc (double check)?
2. binding radio (helios) to my VFS. ESC is in #2 port.
tdu verney is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 08:22 AM   #381
Tech Elite
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

1. in bmc manager or stock motor manager, click the vfs with green arrow

2. push and hold the button on the speedo
turn it on and let go of the button
speedo flash 1 - this is neutra
push button
speedo flashes 2 - this is full throttle
push button
speedo flashes 3 0 this is full brake
push button
speedo has completed setup

if the speedo is stuck on 2 flashes and you can not get past 2 flashes, then the speedo is not seeing any signal from the rx for full throttle. check the connections on the rx and that it is in fact plugged into port 2 on the rx.
__________________
yang lai

Team Tamale | Team Tekin | RCAmerica | Speedmerchant | Speedzone RC | EA Motorsports | Ko Propo USA | eXpress Motorsports | Parma/PSE
theisgroup is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 09:31 AM   #382
Tech Adept
 
tdu verney's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Del City Speed Shop
Posts: 226
Default

Gentlemen Yang Lai. Thank you! I should have just asked...
tdu verney is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 11:35 AM   #383
Tech Initiate
 
Halloween's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Holland
Posts: 43
Default

Hi to you all!

I'm new on this forum, but i watch this threat from the beginning because i was looking for an SPX killer

Well on your recommendation i bought the speedo by RCmarket. He should be in this week.

Can please somebody (Goop?) give me a good setup for my TA05MS 13.5T and lipo? The gearratio is a 3.7. I drive on a local high speed track.

Many thanks!

Halewijn
__________________
l========l
['..] '' [..'] XRAY X1012 Link Wide Ed. 235mm - www.machheemstede.nl -XRAY X10 Link Rain Ed. 200mm
Halloween is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 12:02 PM   #384
Tech Addict
 
Skitee's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 745
Default

Quote:
Originally Posted by Halloween View Post
Hi to you all!

I'm new on this forum, but i watch this threat from the beginning because i was looking for an SPX killer

Well on your recommendation i bought the speedo by RCmarket. He should be in this week.

Can please somebody (Goop?) give me a good setup for my TA05MS 13.5T and lipo? The gearratio is a 3.7. I drive on a local high speed track.

Many thanks!

Halewijn

Hello Halewijn,

You can find some good setups for your TA-05MS in this thread.

http://www.rctech.net/forum/electric...ta05ms-89.html

Regards

Shaun
__________________
Xray T4 2018 ~ HobbyWing Xerun XR10 Pro ~ Motiv RC 4.5
Xray X12 2018 ~ ORCA Vritra VX3 1S ~ Speedzone 4.5

POWERED BY SPEEDZONE USA
Skitee is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 01:51 PM   #385
Tech Elite
 
Johnny Wishbone's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,419
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Skitee View Post
Hello Halewijn,

You can find some good setups for your TA-05MS in this thread.

http://www.rctech.net/forum/electric...ta05ms-89.html

Regards

Shaun
Pretty sure he's looking for some profile setups for the speed control and not the car.
Johnny Wishbone is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 02:13 PM   #386
Tech Initiate
 
Halloween's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Holland
Posts: 43
Default

Yep, that right Johnny, i mean the profile setup for my esc with a 13.5T and lipo

But thanks anyway Shaun. I follow that threat too. I just want you to know that i had a 05MS

Halewijn
Halloween is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 03:09 PM   #387
Tech Elite
 
Johnny Wishbone's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,419
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Halloween View Post
Yep, that right Johnny, i mean the profile setup for my esc with a 13.5T and lipo

But thanks anyway Shaun. I follow that threat too. I just want you to know that i had a 05MS

Halewijn

See post #374 for a 13.5 tc profile.
Johnny Wishbone is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 03:22 PM   #388
Tech Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
Default

hi guys
anybody have a set up for 9,5T stock with lipo
Thanks!
rush is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 03:27 PM   #389
Tech Fanatic
 
Join Date: Oct 2003
Location: downunder
Posts: 814
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Does anyone have a good setting for offroad 2wd Modified they want to share?

Thanks in advance.
bjspinner is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 03:30 PM   #390
Tech Initiate
 
Halloween's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Holland
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by Johnny Wishbone View Post
See post #374 for a 13.5 tc profile.
I thought that was one for a 10.5T. Ore is there no difference between the two profiles?

Halewijn
Halloween is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin RS ESC sensored Jeff Cuffs Electric On-Road 23359 10-02-2016 06:57 AM
best esc for touring car devin4444 Electric On-Road 48 05-02-2016 10:01 AM
Foam tire spec chassi!! Team_Elli Electric On-Road 15 07-28-2009 07:26 AM
KO BMC vs SP GT2.0 vs LRP SXX krat Electric On-Road 36 07-11-2009 07:18 PM
Orion Vortex BL Race ESC dr_hfuhuhurr Radio and Electronics 29 03-02-2009 07:46 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:36 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net