R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-11-2002, 06:12 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 7
Default power capacitor - TC3

i just bought a cyclone and i can't find a good place to place the power capacitor, i have a TC3.
where do you put them on TC3s ?

thanks.
Brazilian is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 06:51 PM   #2
Tech Elite
 
ernestf's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore
Posts: 2,027
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via ICQ to ernestf
Default

here is my way

http://www.geocities.com/chobchu/tc3/DSC00062.jpg
ernestf is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 06:59 PM   #3
Tech Master
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 1,159
Default

ernestf - it said that your page couldn't be found

Brazilian - here is how I did mine, it was the only way I could really see doing it. The capaciter is under the very poorly bundled wires...lol.
Attached Images
File Type: jpg modena al 2.jpg (63.1 KB, 98 views)
Modena AL is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 07:54 PM   #4
Tech Adept
 
Balak Racing's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Bradenton, FL
Posts: 172
Send a message via AIM to Balak Racing Send a message via Yahoo to Balak Racing
Default

I just mounted mine on top of my steering servo.

Bryan
Balak Racing is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 08:01 PM   #5
Tech Master
 
AE_Racer's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Florida, USA
Posts: 1,127
Send a message via AIM to AE_Racer
Default

to see ErnestF's picture, click the link, and when it loads and says "page not available" add a "?" (without quotations) to the end of the link(behind .jpg), and refresh and it works...

EDIT: BTW Modena, nice car!

Last edited by AE_Racer; 01-11-2002 at 08:04 PM.
AE_Racer is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2002, 08:29 PM   #6
Tech Master
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 1,159
Default

I see how ernest did it now. Nicely done.

Thanks for the comment AE_Racer.
Modena AL is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 05:23 AM   #7
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 221
Default

Ernest, Just curious how did you get a blue deans connector, did you dye it or is there another company out there selling them?
patcollins is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:06 AM   #8
Tech Addict
 
Yokomo Fan's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: England
Posts: 711
Default

I've got red Deans and flouresent yellow.
Yokomo Fan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:13 AM   #9
Tech Master
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 1,159
Default

I was also wondering about the blue deans connector. I haven't heard of any other company that sells them. Whats your secret ernest???
Modena AL is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:22 AM   #10
Tech Elite
 
ernestf's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore
Posts: 2,027
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via ICQ to ernestf
Default

Quote:
Originally posted by patcollins
Ernest, Just curious how did you get a blue deans connector, did you dye it or is there another company out there selling them?
patcollins, i am not sure if it is directly from deans, but definitely it is deans format.
ernestf is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:22 AM   #11
Tech Elite
 
ernestf's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore
Posts: 2,027
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via ICQ to ernestf
Default

Quote:
Originally posted by Modena AL
I was also wondering about the blue deans connector. I haven't heard of any other company that sells them. Whats your secret ernest???
the secret is : i am in HK.
ernestf is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:24 AM   #12
Tech Elite
 
ernestf's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Singapore
Posts: 2,027
Trader Rating: 2 (100%+)
Send a message via ICQ to ernestf
Default

here is more info about my tc3

http://www.geocities.com/chobchu/tc3/tc3.html
ernestf is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Capacitor simba350 Australia Wanted to Buy 9 06-04-2006 04:53 AM
Bad Power Capacitor??? 2BAD4ALL Electric On-Road 4 11-24-2004 11:59 AM
Power Capacitor ?? T.SATO Electric On-Road 10 04-12-2004 05:18 PM
Power Capacitor T.SATO Rookie Zone 7 04-08-2004 04:49 PM
Power Capacitor johnbull Electric On-Road 31 05-22-2003 08:27 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:19 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net