R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-18-2008, 12:36 PM   #1426
Tech Adept
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 232
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Hey I'm on TV! LOL

Pretty cool when Bobby Unser came by, showed him how we get it done on the carpet track!


I saw the show and the rs looks amazing. whats up with bobby unser does he race rc? he would be a great new team member
microcrazy24 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 12:56 PM   #1427
Tech Master
 
davepull's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Orange Park, Florida
Posts: 1,180
Default

Quote:
Originally Posted by Stetler17 View Post
My RS Pro is on the way from Nexus Racing with the Hot Wire. I sent my LRP down the road and kept the Speed Passion for a back-up.

My first outing with it will be the US Open Wheel Dirt Oval Championships with a spec 13.5 Losi (Hacker based?) motor.

Any recommendations for max power and speed? I estimate that blipping the throtte in the middle of the turns will be all that is needed. Mostly to the wood...full speed ahead.

Thanks
get with Steve and Eric Salvas at the event they'll hook you up with the hot set up
davepull is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 01:37 PM   #1428
Team Tekin
 
TY@TEAMTEKIN's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tekin
Posts: 2,461
Default

Quote:
Originally Posted by microcrazy24 View Post
I saw the show and the rs looks amazing. whats up with bobby unser does he race rc? he would be a great new team member
Mr. Unser is a 3-time Indy 500 champ, one of seven drivers ever to do this. Check it out:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Unser
__________________
Ty Campbell
TEKIN / TLR / SOR GRAPHICS / MIP / PROTEK / KALGARD / AVID
TY@TEAMTEKIN is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 01:42 PM   #1429
Tech Champion
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 5,103
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

Not sure what's going on, but when I use hotwire to set the cutoff to 6v (light 2) it doen't show up on the esc when I turn it on and cycle through the options it is always at light 1. Do I trust the esc or hotwire?
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 02:09 PM   #1430
Tech Elite
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 2,208
Trader Rating: 44 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by WailinOnYa View Post
Figured I'd chime in here for some info for some of you who may be having problems with setup using Futaba radios! I don't own a 3PK, I own an older 3PJ radio ....
hi ... i'm using the 3PJ too. are you using the PCM module?
mine is on a spektrum module and i don't recall having this issue.
maybe my throttle was already set up as "reverse" !! i'll check it tonight.
__________________
YOKObori MOkei
wyl03 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 02:22 PM   #1431
Tech Master
 
TRF415boy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,857
Default

Quote:
Originally Posted by Krio View Post
Not sure what's going on, but when I use hotwire to set the cutoff to 6v (light 2) it doen't show up on the esc when I turn it on and cycle through the options it is always at light 1. Do I trust the esc or hotwire?
What firmware are you on ? On the earlier firmwares if a setting was changed using the hotwire only the first led would show, it's only after a few of us team drivers requested that the closest led be lit that it was changed.
TRF415boy is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 02:29 PM   #1432
Tech Champion
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 5,103
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

Quote:
Originally Posted by TRF415boy View Post
What firmware are you on ? On the earlier firmwares if a setting was changed using the hotwire only the first led would show, it's only after a few of us team drivers requested that the closest led be lit that it was changed.

Thanks for the info. I'll check although I'm pretty sure I have the latest version for the firmware (1.80)
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 03:43 PM   #1433
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

wat is the best 9,5t motor fot with the rs pro?
i need a fast 9,5t motor. is the redline faster than the others on a tekin rs pro?
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 05:33 PM   #1434
Team Tekin
 
TY@TEAMTEKIN's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tekin
Posts: 2,461
Default

Quote:
Originally Posted by Krio View Post
Thanks for the info. I'll check although I'm pretty sure I have the latest version for the firmware (1.80)
It's being fixed, safety net is to just set it on the unit itself to make absolutely sure there is a cutoff. The next update will correct this
__________________
Ty Campbell
TEKIN / TLR / SOR GRAPHICS / MIP / PROTEK / KALGARD / AVID
TY@TEAMTEKIN is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 07:02 PM   #1435
Tech Regular
 
Join Date: Aug 2001
Location: NJ
Posts: 301
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

wyl03

Yeah I am using a PCM Module, I wouldn't think that would make a difference, but possibly.
WailinOnYa is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 09:57 AM   #1436
Team Tekin
 
TY@TEAMTEKIN's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tekin
Posts: 2,461
Default

Quote:
Originally Posted by mikky32 View Post
wat is the best 9,5t motor fot with the rs pro?
i need a fast 9,5t motor. is the redline faster than the others on a tekin rs pro?
Well naturally I would tell you to use our Redline motor with the RSpro. Once we release the next software update, I think everyone is going to be impressed
__________________
Ty Campbell
TEKIN / TLR / SOR GRAPHICS / MIP / PROTEK / KALGARD / AVID
TY@TEAMTEKIN is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 02:47 PM   #1437
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

I hope that the motor will be free at our club. Than i will choose the Tekin. I like the motor how it looks and it looks good with my red TOP Scythe
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 05:26 PM   #1438
Tech Addict
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 538
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Well naturally I would tell you to use our Redline motor with the RSpro. Once we release the next software update, I think everyone is going to be impressed
any ETA of the new software?
stocker is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 05:47 PM   #1439
Tech Elite
 
mangoman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,981
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

tonight would be good Big meet tomorrow
__________________
Hot Bodies Cyclone!!!
www.smaracing.org
www.rchobbies.com.au - www.feralbatteries.com.au
craig mcphee ( WHERE'S MY BEER )
mangoman is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 06:00 PM   #1440
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

Team drivers have it now. We're doing a final check off later this week, it MAY be up.

Keep your hotwire plugged in, lol.
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:32 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net