R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-05-2010, 10:07 PM   #11806
Tech Lord
 
wingracer's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,861
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Please don't post that you have V204, that's not possible since it doesn't exsist...

You will start utter Chaos! LOL
Exactly what I was thinking.
__________________
Sean. Certified speed crazed mowron.
Team Shepherd USA
www.ashfordhobby.com
wingracer is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:10 PM   #11807
Tech Regular
 
rccar306109's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Scranton, PA
Posts: 456
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to rccar306109
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Please don't post that you have V204, that's not possible since it doesn't exsist...

You will start utter Chaos! LOL
haha when is it coming out Randy?
Lol I'm just kidding. I you didn't post that I was gonna ask where to get it.
V203 has worked great for me. Very happy I choose tekin and the power is unbelievable compared to origional v181? it came with.
Thanks for the great CS.
__________________
Driver of the #18 Toyota Scion of Scranton Camry Late Model at Mountain Speedway.
Special thanks to:Toyota Scion of Scranton, Coldwell Banker Town and Country, AMSOIL, Six Feet Deep Clothing, and Myifixer. RACE 101 Scholarship Recipient. Want to sponsor a professional race team? PM me for a proposal!
rccar306109 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:11 PM   #11808
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Please don't post that you have V204, that's not possible since it doesn't exsist...

You will start utter Chaos! LOL
I was just about to ask. Thank you Randy.


Later edit
Geez, three posts in the time it took to post mine.
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:11 PM   #11809
Tech Champion
 
Still Bill's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Reno, NV
Posts: 7,234
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Please don't post that you have V204, that's not possible since it doesn't exsist...

You will start utter Chaos! LOL
I'd just take plainer graphics...Don't need the Alien effect...Pleeeeeeeeze...LOL

Bill
__________________
Constantly evolving CRC WGT and WGT-R/T...Carpet & Asphalt...All thanks to Team CRC.

And a pair of Associated B6 buggies for turf and clay tracks.
Still Bill is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:12 PM   #11810
Tech Fanatic
 
RKeasler's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: A step closer to where I need to be a step further from where I was
Posts: 810
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Please don't post that you have V204, that's not possible since it doesn't exsist...

You will start utter Chaos! LOL
Yeah I saw that and said what the ....

Rod
__________________
ClemsonTigers
USVTA # 224
ERC
RKeasler is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:15 PM   #11811
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

Does anyone know if the UBI machine can run Hotwire software? It is a Linux machine.

Here it is:

http://www.ubisurfer.com/html/The_device.htm
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2010, 10:31 PM   #11812
Tech Champion
 
k_bojar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Philadelphia, PA
Posts: 7,008
Trader Rating: 30 (100%+)
Send a message via ICQ to k_bojar Send a message via AIM to k_bojar
Default

Quote:
Originally Posted by niznai View Post
Does anyone know if the UBI machine can run Hotwire software? It is a Linux machine.

Here it is:

http://www.ubisurfer.com/html/The_device.htm
i don't believe it will at this point...unless that machine has an XP emulator, be it a virtual machine or not...
__________________
Bodies By Bean | Team Belly
k_bojar is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 01:54 AM   #11813
Tech Regular
 
TrevCoult's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Worksop, Nottinghamshire, UK
Posts: 355
Default

Quote:
Originally Posted by niznai View Post
Does anyone know if the UBI machine can run Hotwire software? It is a Linux machine.

Here it is:

http://www.ubisurfer.com/html/The_device.htm
No it won't. You have to have a machine that runs Windows XP, Vista or 7.

I suppose you could try the Wine Windows emulator on Linux (I have no idea if it would work) but by the time you have it sorted you might as well have bought a Windows netbook.

Trev
__________________
Schumacher Atom GT12
Schumacher Eclipse 12th
www.carsrcracing.co.uk
CARSrcracing.co.uk Webmaster
Schumacher Racing
TrevCoult is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 02:25 AM   #11814
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 20
Default

Hi Guys,

Right a question for all the Tekin boffins! I did my first meeting with my Tekin RS last night, very impressed its very very fast.
The only thing im not completely happy with is the amount of brakes, ive noticed that using turbo OR higher amounts of boost seems to give me a slight delay between being flat out and then braking. I know its a bad habbit but its something ive always done using Nosram/LRP speedos....Anyone have any ideas on what i could try or will i just have to use the radio?
Im using a Speedpassion V3 10.5, 100% brakes on the Tekin.

Thanks in advance!
Green Speed is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 03:49 AM   #11815
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2007
Location: Behind my Tx
Posts: 214
Trader Rating: 3 (100%+)
Default To gear up (heavier) or to add more timing

Hi. Have been running the latest incarnation for quite a while now but mainly on a small track. Tried to run on a larger track (abt 50 to 60 m straight) today and decided to add a bit more boost and more turbo (ramp 1). Thing is the car doesn't seem much faster than before.

Would like to know if I should add even more turbo or I should gear heavier.

Also if it is possible I might be over timing.

Motor is an SP V1.0 11.5T
Start rpm is about 3000
End rpm is 19000.
FDR 6.9.
Boost 48
Turbo 10
Delay 0.6
Temps are between 60 to 70ish Celcius.

Thanks in advance.
radwerx is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 09:41 AM   #11816
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

Both.

Gear heavier first, add turbo later. Check temperatures at all times.
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 09:50 AM   #11817
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

Quote:
Originally Posted by Green Speed View Post
Hi Guys,

Right a question for all the Tekin boffins! I did my first meeting with my Tekin RS last night, very impressed its very very fast.
The only thing im not completely happy with is the amount of brakes, ive noticed that using turbo OR higher amounts of boost seems to give me a slight delay between being flat out and then braking. I know its a bad habbit but its something ive always done using Nosram/LRP speedos....Anyone have any ideas on what i could try or will i just have to use the radio?
Im using a Speedpassion V3 10.5, 100% brakes on the Tekin.

Thanks in advance!
Make sure the setup has taken to the ESC. Sometimes it doesn't so you have to check by exiting and reopening Hotwire. If the setup is correct, then the problem may be elsewhere.

I also found that a good quality radio makes a lot of diference when I changed from a Spektrum DX3 to a KO.
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 09:54 AM   #11818
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 175
Default

Quote:
Originally Posted by niznai View Post
I also found that a good quality radio makes a lot of diference when I changed from a Spektrum DX3 to a KO.



Which is better of the two?
__________________
http://jlsabucedo.wordpress.com
higbo is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 10:00 AM   #11819
Tech Elite
 
niznai's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: All over the place
Posts: 2,940
Default

You're joking, right?
__________________
Team Greasy Weasel

The best upgrade to any car is some driver skill.
niznai is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 10:05 AM   #11820
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 175
Default

Quote:
Originally Posted by niznai View Post
You're joking, right?

For me the KO........ but never had a spektrum
__________________
http://jlsabucedo.wordpress.com
higbo is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:13 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net