R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-03-2008, 07:19 PM   #931
Tech Master
 
PitNamedGordie's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Highwood, IL
Posts: 1,789
Trader Rating: 8 (100%+)
Send a message via AIM to PitNamedGordie Send a message via Yahoo to PitNamedGordie
Default First Class Customer Service

I want to share my experience with Tekin's customer service:

I posted a comment on here Sunday about an issue I was having with my new Redline 17.5. Randy Pike responded to me in PM asking for more details. I sent him photos of the issue with a brief description of what I thought was wrong. Randy and I traded a couple of emails and then he told me he was sending me a new motor I was NOT expecting that at all. I was expecting them maybe tell me what I need to do…maybe tell me to ship it in so they can look at it…then in a week tell me what to do next, etc. The fact that Randy looked into my issue personally and was very quick to help me out was amazing. About 30 minutes ago I got an email from Sherri Campbell telling me that Randy had spoken to her and she was putting my new motor in the mail. I am thoroughly impressed. So much so that I had to tell my wife about it...knowing she couldn't care less about my RC issues...and even she was impressed. This level of interest in customers is very rare and is much appreciated by me...and I hope by all who read this.

Again, I just want to say thank you for going the extra mile for me.


-Steve

(I edited my earlier post about this issue because I didn't want anyone trying to take advantage of Tekin.)
__________________
☆ The Track @ Harbor Hobbies ☆ www.harbor-hobby.net ☆
PitNamedGordie is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2008, 07:28 PM   #932
Tech Champion
 
dgullickson's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: I'm a Dork Fish
Posts: 7,662
Trader Rating: 45 (96%+)
Send a message via AIM to dgullickson Send a message via Yahoo to dgullickson
Default

Quote:
Originally Posted by InspGadgt View Post
Who has the capacitors in stock? I could use a few myself.
We have 4 in stock

http://www.axiommotors.com/power-cap...sfx-p-630.html
dgullickson is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 05:58 AM   #933
Tech Master
 
miller tyme's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 1,710
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by PitNamedGordie View Post
... So much so that I had to tell my wife about it...[/I][/SIZE]

I often tell my wife about the "warranty" package I'm expecting.
__________________
Ken Miller
RCTarget - Capricorn - Pro Level RC - MAX Power - Maxima Fuel - EA Motorsorts - TQ Wire

LONG LIVE OPEN MODIFIED
miller tyme is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 07:27 AM   #934
Tech Master
 
PitNamedGordie's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Highwood, IL
Posts: 1,789
Trader Rating: 8 (100%+)
Send a message via AIM to PitNamedGordie Send a message via Yahoo to PitNamedGordie
Default

Quote:
Originally Posted by miller tyme View Post
I often tell my wife about the "warranty" package I'm expecting.
I'll have to keep using that one.
__________________
☆ The Track @ Harbor Hobbies ☆ www.harbor-hobby.net ☆
PitNamedGordie is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 10:19 AM   #935
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

I got my Tekin RS pro.
It's a lot smaller than my LRP sphere TC.
I have only one question. There are 2 ways to connect a brusshed motor.
With way is the best for the most power?

Saterday and sunday i'm going to test the Tekin with my brushless and my money motor.
Last race of the season and also the last race with a brushed motor.
Finaly we get brushless in stead of the 19T brushed.
So i hope my Tekin has more power than my LRP so i can qualify by the first 5.
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:09 PM   #936
Tech Master
 
over gear's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: SoCal
Posts: 1,096
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

question: If i need more drag brake than what the speed control can provide by default, can i dial-in more from the hotwire?
over gear is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:15 PM   #937
Tech Elite
 
YmeBP's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,927
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Cap question: Should i just run 2 caps w/ everything 10.5 and 13.5 as well. If they reduce heat etc why not run 2 all the time? What about something like the speed passion supercap which is like 5 or so caps soldered in a row?
__________________
www.skyrocketracing.com quality RC gear!
http://www.rctech.net/forum/racing-forum/555071-2011-skyrocket-invitational-blue-diamond-raceway-october-15-16-a.html <- Great race!
YmeBP is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:21 PM   #938
Tech Adept
 
K Feath's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 160
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by PitNamedGordie View Post
I want to share my experience with Tekin's customer service:

I posted a comment on here Sunday about an issue I was having with my new Redline 17.5. Randy Pike responded to me in PM asking for more details. I sent him photos of the issue with a brief description of what I thought was wrong. Randy and I traded a couple of emails and then he told me he was sending me a new motor I was NOT expecting that at all. I was expecting them maybe tell me what I need to do…maybe tell me to ship it in so they can look at it…then in a week tell me what to do next, etc. The fact that Randy looked into my issue personally and was very quick to help me out was amazing. About 30 minutes ago I got an email from Sherri Campbell telling me that Randy had spoken to her and she was putting my new motor in the mail. I am thoroughly impressed. So much so that I had to tell my wife about it...knowing she couldn't care less about my RC issues...and even she was impressed. This level of interest in customers is very rare and is much appreciated by me...and I hope by all who read this.

Again, I just want to say thank you for going the extra mile for me.


-Steve

(I edited my earlier post about this issue because I didn't want anyone trying to take advantage of Tekin.)
Wow, thats awesome. With customer support like that, Tekin will be around a long time and at the front of the competition. Maybe Novak should send some people over to take some lessons about customer service.
K Feath is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:25 PM   #939
Tech Master
 
TRF415boy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,857
Default

Quote:
Originally Posted by over gear View Post
question: If i need more drag brake than what the speed control can provide by default, can i dial-in more from the hotwire?
Of course you can, but beware the hotwire gives you access to levels of drag brake used for crawling (more than you can get changing on the speedo) so make sure you don't put too much...
TRF415boy is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 01:45 PM   #940
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

I have a big problem.
After putting the esc in the car everything was ok. but after having it connected to the hotwire the rs pro isn't responding on annything anny moore.
THe pc was first working wel but after trying to put on my settings it stopt and told me the esc was not connected. it also can't be reset and trieing to reconect to the pc doesn;t work. it's not responding on annything.
I think its broken but how can that happen?
I did everyhing according the paper.
What must i do now?
I have no other esc anny moore and i have a race next week.
Please help me.

Greetings Emiel

sorrie for my english
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 01:52 PM   #941
Tech Regular
 
Buckyaga's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2006
Location: Sacramento,Ca
Posts: 259
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by mikky32 View Post
I have a big problem.
After putting the esc in the car everything was ok. but after having it connected to the hotwire the rs pro isn't responding on annything anny moore.
THe pc was first working wel but after trying to put on my settings it stopt and told me the esc was not connected. it also can't be reset and trieing to reconect to the pc doesn;t work. it's not responding on annything.
I think its broken but how can that happen?
I did everyhing according the paper.
What must i do now?
I have no other esc anny moore and i have a race next week.
Please help me.

Greetings Emiel

sorrie for my english
sounds like something funky might have happened with the plug. Make sure that each pin is fully seated into the plug and making contact.
__________________
Factory RC
4WheelMod 4 LIFE
Buckyaga is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 01:59 PM   #942
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

everything is connected wel.
also when i trie to reset it it doesn't work.
al the lights burn just a litle bit also when i connect it to the computer or the battery. I think it's broken because when it stopt working everything was standing stil and not moving so i dont tink its one of the wires. i cheked them all already.
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 03:12 PM   #943
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by mikky32 View Post
everything is connected wel.
also when i trie to reset it it doesn't work.
al the lights burn just a litle bit also when i connect it to the computer or the battery. I think it's broken because when it stopt working everything was standing stil and not moving so i dont tink its one of the wires. i cheked them all already.
Do you had see manual had hard reset your ESC test again ?

Free Shipping now !
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 03:32 PM   #944
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

i tried the reset.
how do i do a hard reset?
i pused the 2 buttons at the same time for 3 sec.

The reset also didn't work. i dit it as explained in the manual.
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 03:40 PM   #945
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by mikky32 View Post
i tried the reset.
how do i do a hard reset?
i pused the 2 buttons at the same time for 3 sec.

The reset also didn't work. i dit it as explained in the manual.
Led 1267 on ?
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:05 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net