R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-31-2009, 12:54 PM   #9256
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

its on the home page
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:56 PM   #9257
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Ron Goetter View Post



What kinda 17.5?
I have a Novak in now.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:58 PM   #9258
Tech Elite
 
tallyrc's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: palm city, fl
Posts: 2,594
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by grouchy View Post
Tekin website says compatible with vista 64 bit,garbage,I tried.

worked for me, now i just need some serious setup help.. there is a button for user profiles, but none share the new software..
__________________
WWW.STORMERHOBBIES.COM helping keep pan cars alive!

Turns out not where, but who your with that really matters... DMB
tallyrc is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:00 PM   #9259
Tech Elite
 
tallyrc's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: palm city, fl
Posts: 2,594
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

also, some of us have multiple machines.. would be nice to not have to register for them all..
__________________
WWW.STORMERHOBBIES.COM helping keep pan cars alive!

Turns out not where, but who your with that really matters... DMB
tallyrc is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:01 PM   #9260
Tech Elite
 
bkspeedo's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Nov 2007
Location: Fort Fun, CO
Posts: 3,139
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

To any team driver that's used 203 can you please post your setup for 13.5BL or give an idea how the new controls work in conjunction with each other.

So far I have not been able to find a help file that explains the new controls.

Thanks
__________________
Brent Klingforth
Sponsors: Awesomatix USA ~ Roche USA ~ ORCA ~ AVID Bearings ~ R1 Wurks
TQ Wire ~ Montech ~ WTF ~ BSR Racing Tires ~ 2mm Design ~ Helix Designs
5280 Raceway
MILE HIGH INDOOR CHAMPS April 19-22nd 2018 @ www.milehighindoorchamps.com
bkspeedo is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:01 PM   #9261
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by tallyrc View Post
also, some of us have multiple machines.. would be nice to not have to register for them all..
I didn't have to register my machine.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:05 PM   #9262
Tech Master
 
Ron Goetter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Goatsville, PA
Posts: 1,950
Trader Rating: 17 (95%+)
Send a message via AIM to Ron Goetter
Default

Quote:
Originally Posted by or8ital View Post
I have a Novak in now.
I haven't run it with a Novak yet. But with a duo 1 in middle hole. I started at 5.18 FDR with 50 boost, max turbo, 2 turbo ramp, .3 deley, end rpm at 8000, start rpm around 1500, with a fan. My motor was coming off at 120* and was very fast. By the end of the day I had maxed the boost and was still playing with the start and end rpm. but still the motor was only coming off at 130*.

If you put this in your car be sure to temp your motor after the first 2 minutes of running or sooner if it gets soft on ya'....
__________________
The Goat... B-Mainer Fo' life
-Awesomatix USA-ROCHE USA-Team CRC-ORCA-SIDE PIECE RACING-TEAM DAK-EA Motorsports-VP Fuel-Trains and Lanes-CR Graphics-TQ Wire-Horsham RC-rugburn anyone?
Shut up and Race!!!!
Ron Goetter is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:10 PM   #9263
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Ron Goetter View Post
I haven't run it with a Novak yet. But with a duo 1 in middle hole. I started at 5.18 FDR with 50 boost, max turbo, 2 turbo ramp, .3 deley, end rpm at 8000, start rpm around 1500, with a fan. My motor was coming off at 120* and was very fast. By the end of the day I had maxed the boost and was still playing with the start and end rpm. but still the motor was only coming off at 130*.

If you put this in your car be sure to temp your motor after the first 2 minutes of running or sooner if it gets soft on ya'....
Cool, thanks. How do you set the start and end RPMs? Mine defaults to 4574 as the end RPM and I get 5 or 6 selections for the start the closest being 1327.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:12 PM   #9264
Tech Master
 
Ron Goetter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Goatsville, PA
Posts: 1,950
Trader Rating: 17 (95%+)
Send a message via AIM to Ron Goetter
Default

Quote:
Originally Posted by or8ital View Post
Cool, thanks. How do you set the start and end RPMs? Mine defaults to 4574 as the end RPM and I get 5 or 6 selections for the start the closest being 1327.
you type in the end rpm you want and hit the Calculate button the shows up under the rpm you typed in. Then you can select start rpm from the drop down menu that shows up.
__________________
The Goat... B-Mainer Fo' life
-Awesomatix USA-ROCHE USA-Team CRC-ORCA-SIDE PIECE RACING-TEAM DAK-EA Motorsports-VP Fuel-Trains and Lanes-CR Graphics-TQ Wire-Horsham RC-rugburn anyone?
Shut up and Race!!!!
Ron Goetter is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:13 PM   #9265
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

I think I figured it out. I changed it to 8000 and then clicked Calc RPMs.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:15 PM   #9266
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Holy crap. I just tried those settings on my bench and the noise generated by the power is frightening.
or8ital is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:15 PM   #9267
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 282
Default

Ok I only bought my Rs Pro a week ago and loaded the Vegas 200 on it, Ive not been able to run my new esc yet and know there is new software DOH !! lol
My question is as im a bit thick how do I load the new 2.03 software, do I need to completly delete the v200 software off my lap top ?? also can i keep both the 2.00 and the new 2.03 on the speedo and try both to see what the difference is
thanks guys
__________________
XRAY T4 Hobbywing V3 Sanwa
FLAT OUT is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:17 PM   #9268
Tech Master
 
Ron Goetter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Goatsville, PA
Posts: 1,950
Trader Rating: 17 (95%+)
Send a message via AIM to Ron Goetter
Default

Quote:
Originally Posted by or8ital View Post
Holy crap. I just tried those settings on my bench and the noise generated by the power is frightening.
yes its very scary when free wheeling. I popped a rubber tire of the bead doing it.
__________________
The Goat... B-Mainer Fo' life
-Awesomatix USA-ROCHE USA-Team CRC-ORCA-SIDE PIECE RACING-TEAM DAK-EA Motorsports-VP Fuel-Trains and Lanes-CR Graphics-TQ Wire-Horsham RC-rugburn anyone?
Shut up and Race!!!!
Ron Goetter is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:20 PM   #9269
Tech Rookie
 
ian plimmer's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Default

i must be the biggest idiot on here cos i carnt find any link that takes me to a registration process, i just see the old software H E L P !!!!!!!
__________________
ARDENT RACING~MUCH MORE~D.R.C.M.C.C~TEKIN~GECKO TYRES
ian plimmer is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 01:23 PM   #9270
Tech Master
 
Danny-b23's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Saskatoon, SK, Canada
Posts: 1,335
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by ian plimmer View Post
i must be the biggest idiot on here cos i carnt find any link that takes me to a registration process, i just see the old software H E L P !!!!!!!
http://www.teamtekin.com/hotwire/vegas/index.html
__________________
RC America|XRAY|ORCA|Motiv|EA Motorsports
Danny Buck
WCICS Rep - Round 1, Saskatoon, SK
Danny-b23 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:12 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net