R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-31-2009, 10:38 AM   #9226
Tech Master
 
jkirkwood's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,232
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

I do agree Tekin should turn on the switch for our friends across the the pacific. Since I got a proxy over there I can route through it which will work great for me. haha.
__________________
SMC Racing | AKA Products | SANWA
jkirkwood is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 10:42 AM   #9227
Tech Elite
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
LOL,

We're possibly going to "average" out to January 1st...

I see that this is a working vacation for you
__________________
yang lai

Team Tamale | Team Tekin | RCAmerica | Speedmerchant | Speedzone RC | EA Motorsports | Ko Propo USA | eXpress Motorsports | Parma/PSE
theisgroup is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:13 AM   #9228
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

Randy as you post it now, we are all very happy.
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:22 AM   #9229
Tech Champion
 
RedBullFiXX's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Intergalactic Planetary
Posts: 6,542
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

Most anticipated software update in rc-car history ?
You're killing us Randy

Just curious, will there be any extra steps to install the new vers. on Win7 ?
RedBullFiXX is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:26 AM   #9230
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

do you meen with 64 bit,there are some using it with windows 7
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:27 AM   #9231
Tech Elite
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

no extra step. just run the batch file as an administrator on your box. it will remove the old version and install the new version. just make sure you install as an admin. if you don't the old one will be removed, but the install will not install the new version. this is a windows thing.
__________________
yang lai

Team Tamale | Team Tekin | RCAmerica | Speedmerchant | Speedzone RC | EA Motorsports | Ko Propo USA | eXpress Motorsports | Parma/PSE
theisgroup is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:51 AM   #9232
Tech Apprentice
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 83
Default vista 64

Can we please get some instructions on how to install and use the hotwire and v 203 software on VISTA 64.
thank you
grouchy is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:51 AM   #9233
Tech Rookie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 10
Default

HotWire V4 with Vegas2 is now available!

Happy New Year!!!
Ben
tekinben is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 11:57 AM   #9234
Tech Champion
 
RedBullFiXX's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Intergalactic Planetary
Posts: 6,542
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

Thank You TEKIN !

Last edited by RedBullFiXX; 12-31-2009 at 12:08 PM.
RedBullFiXX is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:00 PM   #9235
Tech Elite
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

just go to www.teamtekin.com and follow the links for hotwire and the vegas 2.0 software. I think there was a link posted directly to the registration page earlier in the thread

just tried it. regsiter and then an email get sent with the link to the download. all worked for me

file is called TekinHotWire_4_0_0.ZIP
__________________
yang lai

Team Tamale | Team Tekin | RCAmerica | Speedmerchant | Speedzone RC | EA Motorsports | Ko Propo USA | eXpress Motorsports | Parma/PSE
theisgroup is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:03 PM   #9236
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 282
Default

Quote:
Originally Posted by tekinben View Post
HotWire V4 with Vegas2 is now available!

Happy New Year!!!
Ben

there is a new link posted today on the Tekin website, is this the new v2.03 or the older vegas software ??? and Hotwire 4 is this new. Not sure should I download it
__________________
XRAY T4 Hobbywing V3 Sanwa
FLAT OUT is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:06 PM   #9237
Tech Elite
 
andrewdoherty's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ★Wylie, TX★
Posts: 3,776
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by theisgroup View Post
just go to www.teamtekin.com and follow the links for hotwire and the vegas 2.0 software. I think there was a link posted directly to the registration page earlier in the thread

just tried it. regsiter and then an email get sent with the link to the download. all worked for me

file is called TekinHotWire_4_0_0.ZIP
Bandwidth overload in 3 ... 2 ... 1 ...
__________________
"Whether you think you can, or think you can't, you're right." -Henry Ford
"[Driving] Genius is 1% inspiration, and 99% perspiration" -T.A. Edison
|◤Hobbywing◢|◤SpeedzoneUSA.com◢|◤Pro-One◢|
|◤ReflexRacing.net◢|◤Protoform◢|◤AVID R/C◢|
andrewdoherty is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:06 PM   #9238
Tech Addict
 
radio_car_racer's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 543
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Tekin 17.5BL rollout please on 2s Lipo

What rollout should I aim for on a medium to open track in the UK?
radio_car_racer is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:07 PM   #9239
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

I hope that Randy doesn't party to much tonight. Than he can get up early tomorrow and we have the new update soon
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2009, 12:09 PM   #9240
Tech Elite
 
theisgroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3,191
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by mikky32 View Post
I hope that Randy doesn't party to much tonight. Than he can get up early tomorrow and we have the new update soon
dude, update is posted already. go get it!!!
__________________
yang lai

Team Tamale | Team Tekin | RCAmerica | Speedmerchant | Speedzone RC | EA Motorsports | Ko Propo USA | eXpress Motorsports | Parma/PSE
theisgroup is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:58 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net