R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-05-2009, 11:31 PM   #3616
Tech Elite
 
pakk's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,077
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

I'd have to agree this support is second to none. I like it so much I want to buy an rx8 esc, I just don't have a car to put it in.

and yes the interface needs work, but it works. So I don't care.

--pakk
__________________
*Photon* *SC10 4x4*
RCRD
pakk is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 01:07 AM   #3617
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 17
Default

+7
Please make it simpler and easier to read.
bw762 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 01:35 AM   #3618
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 131
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Ok guys we get it. We're looking into "alternatives." We think that having a different interface for each unit sets them apart. I personally like knowing what esc I'm plugged into by seeing the graphic.

I do understand that some "uses" may require a different size to fit the screen.

As always: You talk, we listen.
thank you tekin!
gortan is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 01:46 AM   #3619
Tech Regular
 
witz_dan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 426
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

I know it has been said but truely my only problem with the interface is the text color. that has been brought up on here already. but that really bugs me
witz_dan is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 06:32 AM   #3620
Tech Elite
 
bkspeedo's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Nov 2007
Location: Fort Fun, CO
Posts: 3,139
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Thank you Randy for and Tekin for listening to our comments. Look forward to seeing the new app.
__________________
Brent Klingforth
Sponsors: Awesomatix USA ~ Roche USA ~ ORCA ~ AVID Bearings ~ R1 Wurks
TQ Wire ~ Montech ~ WTF ~ BSR Racing Tires ~ 2mm Design ~ Helix Designs
5280 Raceway
MILE HIGH INDOOR CHAMPS April 19-22nd 2018 @ www.milehighindoorchamps.com
bkspeedo is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 01:55 PM   #3621
Tech Fanatic
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 900
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Ok guys we get it. We're looking into "alternatives." We think that having a different interface for each unit sets them apart. I personally like knowing what esc I'm plugged into by seeing the graphic.

I do understand that some "uses" may require a different size to fit the screen.

As always: You talk, we listen.
Er... small voice in wilderness... Can we have a version that works on a Mac? Would be really nice, please Mr. Pike!!
SlowerOne is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 01:58 PM   #3622
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 107
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by SlowerOne View Post
Er... small voice in wilderness... Can we have a version that works on a Mac? Would be really nice, please Mr. Pike!!
yeah , that would be awesome but i think they use microsoft .net platform for these software, so it will be necessary to make it completely new
khaledome is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 02:58 PM   #3623
Tech Master
 
2wdrive's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Netherlands
Posts: 1,316
Default

just a question on capacitors. The tekin comes standard witrh a 16v330. Is it possible to use a 10volt capacitor? I presume it can handle the the 7.4volts from the lipo i use? or is the 16volt really needed? I drive modified motors so i want to use two 10v1200 xtremely low Impedance caps.
2wdrive is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 04:06 PM   #3624
Tech Champion
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 5,093
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

Quote:
Originally Posted by 2wdrive View Post
just a question on capacitors. The tekin comes standard witrh a 16v330. Is it possible to use a 10volt capacitor? I presume it can handle the the 7.4volts from the lipo i use? or is the 16volt really needed? I drive modified motors so i want to use two 10v1200 xtremely low Impedance caps.
10v caps will work as long as you stick to 2s. The RS is rated up to 3s so it comes with the appropriate cap.
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 04:47 PM   #3625
Tech Elite
 
pakk's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,077
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

while we are bashing the hotwire, I'd like to add something. The ability to save profiles would be nice. That way we could save settings for different motors, tracks, cars, and what ever else changes the esc settings.

--pakk
__________________
*Photon* *SC10 4x4*
RCRD
pakk is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 08:54 PM   #3626
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

I understand where everyone is coming from. The best part is that everything said was constructive, thank you for that!

Truly shoes that our customers "get it" and want to see the same improvement we do here at Tekin.

I will pass on all the good info.
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2009, 09:05 PM   #3627
Tech Elite
 
SpraydbySprague's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Conducting aggressive board meetings at my local track
Posts: 3,301
Trader Rating: 64 (100%+)
Default

We're all complaining about the HotWire being hard to read cuz we're all old and can't see!
Just kidding honestly. Now I gotta go clean my glasses.
__________________
How would I describe my holeshots?

Three words...

Ready... Steady... Confetti!!!! (gonna need a new one of those)
SpraydbySprague is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2009, 07:22 AM   #3628
Tech Elite
 
YmeBP's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,927
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by khaledome View Post
yeah , that would be awesome but i think they use microsoft .net platform for these software, so it will be necessary to make it completely new
No .Net exists on the Mac and on Linux read about it here: http://www.mono-project.com/Main_Page. I've started playing with it a little, the other solution is a virtual machine, the hotwire usb shows up properly in Linux and Mac so the VM can use it.
__________________
www.skyrocketracing.com quality RC gear!
http://www.rctech.net/forum/racing-forum/555071-2011-skyrocket-invitational-blue-diamond-raceway-october-15-16-a.html <- Great race!
YmeBP is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2009, 10:14 AM   #3629
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Location: Kamloops BC
Posts: 38
Default

Hey, I just purchased a new RS speed control and need to reverse my throttle, which is fine but when I power it off and power it back up I have to reverse the thottle back to standard then back to reverse. Is this normal? Also when on it has a high pitch whine to it? I'm using a DX3s for a radio with a SR 300 reciever. Any ideas or is this just normal

Kelly
RKP3.3 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2009, 10:24 AM   #3630
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,993
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by pakk View Post
I'd have to agree this support is second to none. I like it so much I want to buy an rx8 esc, I just don't have a car to put it in.

and yes the interface needs work, but it works. So I don't care.

--pakk
This is where I have to disagree. Tekin could go one step more and between heats Randy could massage my throtle finger so I'm relaxed before my heat Man I have too much time on my hands.

If enough people request it, I'm sure Tekin would build the car to place that RX8 into The feed back is awesome and the updates that you don't have to pay for are un heard of. They are doing something right
STLNLST is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:33 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net