R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-20-2009, 02:27 PM   #3391
Tech Master
 
2wdrive's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Netherlands
Posts: 1,316
Default

maybe an idea for tekin to design a fan for mod drivers.

Will keep you posted on the fan khale
2wdrive is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 03:04 PM   #3392
Tech Master
 
Join Date: Sep 2007
Location: Helmond
Posts: 1,544
Default

i'm going to 5,6 and try also 5,8

than i'm going to try a tekin redline with 6,2
that motor has by far the lightest gearing.

here they drove with a spx and a Tekin redline 10.5T a speed of 48.2mh
This was with 5 cells.

with testing the spx and the Tekin RS the speed was the same just like the lap times.
__________________
http://www.mikky32.com
Tekin RS pro
TOP racing Photon
Tekin Redline 10,5
Protoform LTC-R
mikky32 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 03:24 PM   #3393
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 107
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by 2wdrive View Post
maybe an idea for tekin to design a fan for mod drivers.

Will keep you posted on the fan khale
today i installed all electronics on the car,

i put the fan with 3300 mf capacitor together. actually i attached 2 fans for motor and 1 fan for esc with cap together and soldered it with the battery wires to esc. i liked it...



khaledome is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 03:38 PM   #3394
Super Moderator
 
Cpt.America's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2009
Location: Washington State
Posts: 11,081
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

Did you solder the + and - for the fans directly to the + and - terminals on the speedo? Is it that simple?
__________________
A big thanks to my sponsors:
- Fantom Racing - www.fantomracing.com -
- Fusion Graphix- www.fusiongraphix.com -
- RCSpecialties -
Cpt.America is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 03:45 PM   #3395
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 107
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Cpt.America View Post
Did you solder the + and - for the fans directly to the + and - terminals on the speedo? Is it that simple?
yeah,
the only disadvantage is as i can see, now i can not control the fans by the on off button of the speedo.
during the race, my friend who gave the pit should attach the battery and opens the speedo just 10 seconds before the race.
khaledome is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 04:10 PM   #3396
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

what program is used to open the zip file,i'm using a different pc and i cant get it to open, its a hp laptop with vista
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:04 PM   #3397
Tech Elite
 
Trips's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: 360 Speedway
Posts: 2,251
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

XP and Vista should both just open zip files directly... what happens when you double click on it?
__________________
MARSHAL!!
Trips is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:08 PM   #3398
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

it tries to open with adobe and say it cant find it so i'm trying to set it to it the defalt setting
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:15 PM   #3399
Tech Elite
 
Trips's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: 360 Speedway
Posts: 2,251
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

20 smoke,

That sounds like the file is mis-named somehow... what is the exact file name of the zip file you're trying to open? You might need to unhide extensions (in XP, you'd go into "folder options" and click the "view" tab, then UNCHECK the "hide extensions for know file types" checkbox...) Vista should be something similar...

I have a feeling there's a hidden ".pdf" extension on the filename that you're not seeing...
__________________
MARSHAL!!
Trips is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:19 PM   #3400
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

i got to a zip but when i double click it it comes up with trying to open with adobe,i've deleted everything and put it back in and the same thing i need to change the open with file to something different
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:22 PM   #3401
Tech Champion
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hawaii, USA
Posts: 7,186
Default

It could also be that his file association for .zip got messed up and is now associated with Adobe.
InspGadgt is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:22 PM   #3402
Super Moderator
 
Cpt.America's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2009
Location: Washington State
Posts: 11,081
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by 20 SMOKE View Post
i got to a zip but when i double click it it comes up with trying to open with adobe,i've deleted everything and put it back in and the same thing i need to change the open with file to something different
The .zip file association in windows is goofed up. You need to associate .zip with a zip program. If you are using vista, you control file assocations in the control panel.
__________________
A big thanks to my sponsors:
- Fantom Racing - www.fantomracing.com -
- Fusion Graphix- www.fusiongraphix.com -
- RCSpecialties -
Cpt.America is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:30 PM   #3403
Tech Elite
 
Trips's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: 360 Speedway
Posts: 2,251
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

Try this...

Right click the zip file, select "open with" then choose "Compresssed (zipped) Folders"

let us know...
__________________
MARSHAL!!
Trips is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:41 PM   #3404
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

it doesn't give me the option to open as a zip file it has choose default programs

if any one has vista and is willing to talk on the phone i'll call them pm the #
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 06:55 PM   #3405
Tech Elite
 
Trips's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: 360 Speedway
Posts: 2,251
Trader Rating: 16 (100%+)
Default

pm sent, no vista here but i think we can figure it out.
__________________
MARSHAL!!
Trips is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:20 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net