R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-25-2010, 03:20 PM   #17911
Tech Elite
 
-WHEELMAN-'s Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Redlands, California
Posts: 4,506
Trader Rating: 266 (98%+)
Default

Will and 16v 330ohm cap work on the RS/RSPro or does it need to be...
__________________
BRETT T. RICHARDS = SUPPORT YOUR TROOPS, LOCAL TRACKS AND HOBBY SHOPS OR THEY COULD ALL BE GONE ONE DAY!
-WHEELMAN- is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 03:20 PM   #17912
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

You must run the cap on the RS or RS Pro esc.
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 03:30 PM   #17913
Tech Master
 
TVMRocket69's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Lancaster Pa.
Posts: 1,902
Trader Rating: 9 (100%+)
Send a message via AIM to TVMRocket69 Send a message via Yahoo to TVMRocket69
Default

Quote:
Originally Posted by pakk View Post
You are going to want a pro for 1s mod. I tried a 6.5 and had thermal issues with a regular RS. Yes, its less voltage but because of that, it's more current.
Thankyou for the quick reply.
__________________
Bob Walker Jr.-Sponsor's-
AnswerUSA-RC Team Driver, G's R/C Raceway Team Driver, RBMods Team Driver, Kosmic R/C Fuel Team Driver, MurfDogg Motorworks Team Driver, Serpent S811B, Serpent S811t, MurfDogg Powered V-Desizn Carpet Ripper 5
TVMRocket69 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 03:34 PM   #17914
Tech Master
 
Join Date: Aug 2002
Location: Nor-Cal
Posts: 1,853
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

WHAT???!!!! STLNLST WON!!!!!!

Check it out here!
__________________
SMC ( www.smc-racing.com the only place to order your batteries online.), Awesomatix, Gonzo Paints, BN Racing

"Imitation is the sincerest form of flattery."
Advil is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 03:39 PM   #17915
Tech Fanatic
 
BCbud's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2009
Location: Victoria BC Canada
Posts: 758
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by -WHEELMAN- View Post
Will and 16v 330ohm cap work on the RS/RSPro or does it need to be...
That would be 16V 330uf low esr.
__________________
Xray NT1 - Xray T4 2013 TC - Xray T4 2013 VTA - CRCgenX10 - CRCgenX - CRCgenXi - Slash 4X4 with LCG conversion -Associated RC8Be - Xray XB4 - DX3R PRO
Recycled teenager.
www.irocc.ca ; www.corvictoria.com ; http://www.wcics.ca/
I will not send Pay Pal as a gift or add fees to the price so DO NOT ASK!
BCbud is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 06:19 PM   #17916
Tech Elite
 
andrewdoherty's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ★Wylie, TX★
Posts: 3,776
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

Would someone be able to e-mail me a copy of 208? I deleted everything Tekin I had when trying to fix my netbook install problem from above. I would like to reinstall 208 and try upgrading to 212 from there again as suggested above.
andrewdohertyatyahoodotcom
__________________
"Whether you think you can, or think you can't, you're right." -Henry Ford
"[Driving] Genius is 1% inspiration, and 99% perspiration" -T.A. Edison
|◤Hobbywing◢|◤SpeedzoneUSA.com◢|◤Pro-One◢|
|◤ReflexRacing.net◢|◤Protoform◢|◤AVID R/C◢|
andrewdoherty is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 06:21 PM   #17917
Team Tekin
 
Randy_Pike's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norcal
Posts: 9,702
Trader Rating: 6 (100%+)
Send a message via Yahoo to Randy_Pike
Default

Andrew,

You should be able to go straight to 212 WITHOUT anything on the computer.

I just installed Win 7 on my netbook fresh install, clean slate style and dropped 212 on it without any isssues.
__________________
"Things may come to those who wait, but only the things left by those who hustle." Abraham Lincoln

Tekin,Protek,A-Main Hobbies,JConcepts,Avid RC,Yokomo,MIP,SikLidz,FactoryRC, www.randypikerc.com
Randy_Pike is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 06:23 PM   #17918
Super Moderator
 
Marcos.J's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 27,211
Trader Rating: 182 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Advil View Post
WHAT???!!!! STLNLST WON!!!!!!

Check it out here!
did he wear his dress??


j/k
Marcos.J is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 06:49 PM   #17919
Tech Elite
 
andrewdoherty's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: ★Wylie, TX★
Posts: 3,776
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Randy_Pike View Post
Andrew,

You should be able to go straight to 212 WITHOUT anything on the computer.

I just installed Win 7 on my netbook fresh install, clean slate style and dropped 212 on it without any isssues.
OK, Thanks. I have to wait till I get back to the track where I have my new computer install CD's. I figured in the mean time I could try something. Thanks for keeping up with this thread.
__________________
"Whether you think you can, or think you can't, you're right." -Henry Ford
"[Driving] Genius is 1% inspiration, and 99% perspiration" -T.A. Edison
|◤Hobbywing◢|◤SpeedzoneUSA.com◢|◤Pro-One◢|
|◤ReflexRacing.net◢|◤Protoform◢|◤AVID R/C◢|
andrewdoherty is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 07:28 PM   #17920
Tech Addict
 
rcko's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Somewhere In Time
Posts: 611
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

FYI figure I share this... RS 1s setup, M11 on Spektrum. Couldn't get ESC to calibrate with EPA at 100 for both throttle and brake. Kept getting lights 123, ei low radio signal.
Fixed ended up being setting throttle EPA to 135 with brake at 100. Wonder if anyone had similar issues. Don't know if it was specific to the Rx or due to running on 1s. Same radio on 2s, different Rx, had no issues. Would welcome any feedback on this.
rcko is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 07:39 PM   #17921
Tech Lord
 
20 SMOKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: HVR_ WEEKI WACHEE FL
Posts: 10,299
Trader Rating: 101 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Marcos.J View Post
did he wear his dress??


j/k
no your not
__________________
Jamie W
*Team Tekin*Tekno-rc*DE Racing*AKA*DDHRC*
20 SMOKE is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 08:55 PM   #17922
Tech Master
 
Join Date: Aug 2002
Location: Nor-Cal
Posts: 1,853
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

I heard he framed his dress and the one dollar bill some drunken fool put into his bra....



Edit: oh wait, that was Arluck...never trust the vision on a guy you can blindfold with dental floss.
__________________
SMC ( www.smc-racing.com the only place to order your batteries online.), Awesomatix, Gonzo Paints, BN Racing

"Imitation is the sincerest form of flattery."
Advil is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 08:56 PM   #17923
Tech Fanatic
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 835
Trader Rating: 8 (90%+)
Default

I need a gear ratio for a ballistic 17.5 with 212 on a an 75 ft straight
__________________
Houston,Texas
Serpent 733 EVO
Mikes Hobby shop-Porter Texas/ Gulf coast Raceway"Electric Is For Hairdryers"..Eric Koger
Chris [email protected]
Tha Skinny is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 09:07 PM   #17924
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2008
Location: Great Falls, MT
Posts: 190
Default

Quote:
Originally Posted by Tha Skinny View Post
I need a gear ratio for a ballistic 17.5 with 212 on a an 75 ft straight
What have you figured out so far on your own?
__________________
Dude, Go RRReally FFFast - When something gets in your way - Turrrnn
VRacing is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 10:36 PM   #17925
Tech Champion
 
STLNLST's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacramento
Posts: 8,999
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Advil View Post
WHAT???!!!! STLNLST WON!!!!!!

Check it out here!
That is the result of a ton of hard work ;-) You would have had a blast if you had shown up. Could have practiced pulling over.....LOL
STLNLST is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tekin Redline RS Sensored ESC and motors, opinions for offroad? Cain Electric Off-Road 4230 06-07-2015 04:38 PM
Sensored vs. Sensorless lemansracer Electric On-Road 71 02-14-2009 03:19 AM
New Tekin Redline Sensored Motors are Roar Legal! Randy_Pike Electric On-Road 3 08-05-2008 02:08 AM
Tekin Redline Sensored 10.5 HUCKMAN Electric On-Road 6 07-15-2008 08:50 PM
sensored vs sensorless bprocket Rookie Zone 5 05-16-2008 09:38 AM


Tags
v203, vegas 2.0


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:35 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net