R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-13-2008, 08:46 PM   #211
Tech Adept
 
zenithrr's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: sunny california, walnut
Posts: 150
Default

thinking for a long time to switching to lipo, wish me luck this time. hope this lipo won't blow up when it's quiting on me. I perfer those peaceful die of the IB 3800. they even quit before reaching puberty, sad... the IB was... -_-
__________________
TA05MS, F201, F103GT, RS4 Mini, TopForce (original), Mini Inferno, **Tamiya BMT 931 K4** "I am a new soul, welcome to the new world, so proud to joint the TEAM MORON. lalalala" We love Onions products, so touching. COL - cry out loud
zenithrr is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 02:29 AM   #212
Suspended
 
Join Date: Mar 2003
Location: Back That Thang Up!
Posts: 3,468
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by zenithrr View Post
as a chinese here, some hong kong people speaks even worse languages and serivce than I do. !!!! but wait a mins, how's my order!?!? !!!!

That is very very very hard to believe.
403forbidden is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 03:02 AM   #213
Tech Adept
 
turbosnail's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Don't drive too fast
Posts: 218
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by zenithrr View Post
ordered a RCM 3300 pack from ebay. I think the RCM is the RC Model's own brand. pervious experience with them is quite present. Max there at least speaks english and take good care of my back orders.

as a chinese here, some hong kong people speaks even worse languages and serivce than I do. !!!! but wait a mins, how's my order!?!? !!!!
yup Max [email protected] is good and helpful and fast too in replying...so Mr. Zenithr just wanna to ask..how's the RCM lipos performance??..me still consider between.. Yeah or RCM 3200 / 3300
__________________
<Ijan Tepen> Jom kayuh!!
turbosnail is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 05:01 AM   #214
Tech Addict
 
Born2Run's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Europe
Posts: 737
Default

RCM 3300 and YR 3200 must be the same thing.Very good packs but they become unbalanced if they discharged near 3.4v/cell ,so a good balancer on charging is necessary.
__________________
Whatever
Born2Run is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 09:15 PM   #215
Tech Regular
 
Dan/Ultraline's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Topeka, Ks
Posts: 360
Trader Rating: 1 (100%+)
Send a message via AIM to Dan/Ultraline Send a message via MSN to Dan/Ultraline Send a message via Yahoo to Dan/Ultraline
Default

Each pack now comes with 12awg Wire.

Get Yours Here
__________________
Dan Filbert
www.ultralinehobbies.com
Dan/Ultraline is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2008, 09:27 PM   #216
Tech Regular
 
Dan/Ultraline's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Topeka, Ks
Posts: 360
Trader Rating: 1 (100%+)
Send a message via AIM to Dan/Ultraline Send a message via MSN to Dan/Ultraline Send a message via Yahoo to Dan/Ultraline
Default

Any results? Lots of racers received there packs from us anyone here running them?
__________________
Dan Filbert
www.ultralinehobbies.com
Dan/Ultraline is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 07:32 AM   #217
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2003
Location: cali
Posts: 453
Trader Rating: 38 (100%+)
Default packs

hey there got my packs went to the track and when they tec my car they said that i could not use these packs cause they are not approved by roar, but they let me use them that night and they worked great, but i still cant charge one of them trough the out put plug ,, thanks jon
waytoofast is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 07:44 AM   #218
Tech Elite
 
Join Date: Feb 2008
Location: Upper Milwaukee
Posts: 2,731
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by waytoofast View Post
hey there got my packs went to the track and when they tec my car they said that i could not use these packs cause they are not approved by roar, but they let me use them that night and they worked great, but i still cant charge one of them trough the out put plug ,, thanks jon
that sucks
__________________
Mike Adamec
TEAM HACK-HACK OR BE HACKED
Trackside Hobbies
not home is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 08:05 AM   #219
Tech Regular
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 444
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by waytoofast View Post
hey there got my packs went to the track and when they tec my car they said that i could not use these packs cause they are not approved by roar, but they let me use them that night and they worked great, but i still cant charge one of them trough the out put plug ,, thanks jon

Is there a reason why you can't charge them through the balance taps?
zake540 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 08:27 AM   #220
Tech Regular
 
Join Date: Jan 2003
Location: cali
Posts: 453
Trader Rating: 38 (100%+)
Default hey

i can charge them through the balance taps ,, but i cant charge one of them trough the out put jack ,, i don't know why ,, the hobby shop told me to call them to talk about it but i have not had time ,, later jon
waytoofast is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 09:11 AM   #221
Tech Addict
 
rjs_13203's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: lowell, nc
Posts: 725
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

so whats the call on these batteries good or not. just wondering lookin for a good deal, im a thrifty racer
rjs_13203 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 09:24 AM   #222
Tech Regular
 
KorruptedKarbon's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: On my Quad
Posts: 349
Trader Rating: 11 (100%+)
Send a message via AIM to KorruptedKarbon Send a message via Skype™ to KorruptedKarbon
Default

Quote:
Originally Posted by rjs_13203 View Post
so whats the call on these batteries good or not. just wondering lookin for a good deal, im a thrifty racer
looks like many mixed opinions. I bought a "protek RC" lipo from ebay awhile ago, it was a 4000MaH @ 20C and it worked great! and it was fifty bucks!!!

I'm going to buy one of these and get a good review and compare it to my maxamps 3200 and let you guys know if these are safe to use or not! I will report back once i get them and test.
__________________
top rated ebay seller. "controllerseller"
KorruptedKarbon is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 09:27 AM   #223
Tech Regular
 
KorruptedKarbon's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: On my Quad
Posts: 349
Trader Rating: 11 (100%+)
Send a message via AIM to KorruptedKarbon Send a message via Skype™ to KorruptedKarbon
Default

get the battery from ultraline guys, if you do plan on getting it. Its cheaper in the long run since they are in USA u get your pack faster

see for yourself:
usa website


hong kong website


__________________
top rated ebay seller. "controllerseller"

Last edited by KorruptedKarbon; 05-28-2008 at 09:37 AM.
KorruptedKarbon is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 12:19 PM   #224
Tech Fanatic
 
trailranger's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Springfield, MO
Posts: 946
Default

Quote:
Originally Posted by zake540 View Post
Is there a reason why you can't charge them through the balance taps?
I think the wires for the balance taps are rated for 3 amps. So you can charge through the taps, but under 3amps.

I should be getting my packs, any day now. When I first got into the hobby I was a basher. Then I started racing and realize that I couldn't bash if I wanted to save my packs for race days.

Now that I have some cheap lipo's.....its bashing time! I'll save my reedy 5000's for the track
trailranger is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2008, 09:58 PM   #225
Tech Master
 
espresso1967's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Los Angeles
Posts: 1,102
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

So what is the verdict? Man I am glad I found this thread was about to drop $200 plus on some trakpower, I am a new driver and not going to be racing any time soon. Mainly practice, practice and practice. Once I get up to par I can drop some cash on some good batteries. And yes it makes sense to buy from http://www.ultralinehobbies.com/inde...=559&parent=56 for a few more bucks and you get them much faster.

UltraLineMotors, what is your support for these lipos? I am thinking of getting three packs from you but read waytoofast had a problem with one of his lipos.
__________________
www.cityofangelstshirts.com
espresso1967 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hard Case Lipo Saddle Pack Stallard Electric Off-Road 242 12-02-2010 09:50 PM
wtb hard case lipo savageboy69 R/C Items: Wanted to Buy 7 07-27-2008 07:56 AM
WTB: Orion Lipo or other hard case lipo. BADAZZPSD R/C Items: Wanted to Buy 5 02-29-2008 07:01 AM
Orion Platinum Lipo 4800Mah Hard Case Pack (Used 1 race day) dr_hfuhuhurr R/C Items: For Sale/Trade 3 01-03-2008 08:08 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:06 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net