R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-13-2001, 07:42 PM   #181
Tech Elite
 
chrisman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Richmond BC
Posts: 2,976
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via MSN to chrisman Send a message via Yahoo to chrisman
Default

Hello Every one,

I have to emphasize what this forum is all about.
This forum was started by me and the idea here is to help any racers in the quest to get their cars running better and share information about RCLAB products.It all strated before anyone has the forum here.This in general applies to all models of the car no matter where you from...In the beginning of the chapter there's my pics of the 5.2ttt and now the 6.0.It's a friendly enviroment for everyone to enjoy.If there's any other issues other than changing information and helping others,they should go somewhere else.Thank you for your time for coming here and then.I understand RCLAB US and UK have their own official site.This is in general to help racers and promote their products.I stand strongly for them and respect their marketing values.It goes to the retailers and distributors too.Cheers!!!!.and happy racin!!!!!..

Chrisman.
chrisman is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 02:25 AM   #182
Tech Apprentice
 
MonSoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Richmond B.C. CA
Posts: 50
Default

rclab usa... how much do the delrin arms for the 6.0 sell for ?...

where do u guys usually race at?...i'm planning a road trip to L.A. for my holidays and will be staying in the Lakewood area.. just need directions
MonSoon is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 06:53 AM   #183
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Default mid oneway

I find the size of TAMAYA mid onewayand pully (for TA04 or 414) looks suitable with 7Even .
Does anybody have experience ?
Anyone knows what car's CVD and ball Diff is suitable with 7Even ?
Because in Taiwan , it is impossible to find any parts for 7Event.
AlexT is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 10:27 AM   #184
Tech Apprentice
 
MonSoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Richmond B.C. CA
Posts: 50
Default

alex T...the xpress road runner cvd's, diff, oneway pulley and center layshafts (must use both xpress pulleys) , u can also use the alloy spur gear adapter , yokomo yr4 diffs also work.
MonSoon is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 10:58 AM   #185
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 139
Send a message via AIM to Type S
Default

anyone want to trade their 7even (5.2ttt or 6.0) for a tc3 with spare parts?


(sorry chrisman for advertising i want one of these cars but i need to sell my current ride)
Type S is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 11:42 AM   #186
Tech Elite
 
chrisman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Richmond BC
Posts: 2,976
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via MSN to chrisman Send a message via Yahoo to chrisman
Default

Type S ,

Understandable.. no worries.Anyone???.....
I'll try and see if there's guys who wants your TC3....any info on it?.P/M me with info.


Chrisman>
chrisman is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 05:27 PM   #187
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 18
Default

today i was running my 6.0 and when i turn or just goin at top speed it stops then takes a a couple seconds to accelerate its like the car turns off and then turns back on does any one know what the problem is???? thx
7even racer is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 05:42 PM   #188
Tech Adept
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 139
Send a message via AIM to Type S
Default

your esc. sounds like the cap is broken
Type S is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 05:44 PM   #189
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 18
Default

the only thing is when i hold it in my hand i dont have that problem
7even racer is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 06:00 PM   #190
che
Tech Regular
 
che's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Niagara Falls, Ontario
Posts: 291
Default Glitched

Sounds like you might be getting glitched!
Try a different channel, or try it at home with no other cars around.
che is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 06:58 PM   #191
Tech Apprentice
 
MonSoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Richmond B.C. CA
Posts: 50
Default

7even racer... like che said u got a glitch, track it down starting with connections. does this happen all the time? or reccently?...
MonSoon is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 07:14 PM   #192
Tech Elite
 
chrisman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Richmond BC
Posts: 2,976
Trader Rating: 3 (100%+)
Send a message via MSN to chrisman Send a message via Yahoo to chrisman
Default

Hey 7even ,

Check your motor brushes.If it hangs...it will give you the glitch and the on and off power too...I myself ran some of my practice motors to the end.....that's what they call it practice.. but do change your brushes.Meaning 3 heats and a new set should be put in for main.This is just for club racing..will be a different story if you are in one of the big events.Let us know if it cures your problem...it's something to look into anyways.

Chrisman
chrisman is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 07:54 PM   #193
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 18
Default

it only happened once which is today, im just running it at my house
chrisman - i'll try replacing my brushes
7even racer is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 08:02 PM   #194
Tech Master
 
AE_Racer's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Florida, USA
Posts: 1,127
Send a message via AIM to AE_Racer
Default

another thing that could possibly be causing the glitching is dirt in your receiver and/or esc, just open them up and dump it out if there is any
AE_Racer is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2001, 08:42 PM   #195
Tech Fanatic
 
jzone's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Kelowna BC Canada
Posts: 828
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

7even racer.........check the caps on your motor and have a look at where your receiver wire is. if you mounted it under the front top plate make sure your rx wire is away from any graffite. i insulated mine with some heatshrink toobing. another thing to check would be your tx batteries(your radio)........happy hunting.

chrisman.....what body for the team paint scheme?

later

jesse
jzone is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RCLab 7even 6.0 Pro II SteveM R/C Items: For Sale/Trade 0 10-14-2003 06:21 AM
RCLab 7even 6.0 Macky R/C Items: For Sale/Trade 2 03-04-2003 01:37 PM
f/s RCLab 7Even Evo II seaball R/C Items: For Sale/Trade 3 12-08-2002 07:42 PM
For Sale: RCLab 7Even Pro 6.0 over gear R/C Items: For Sale/Trade 0 01-18-2002 04:23 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:26 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net