R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-10-2008, 04:32 PM   #871
Tech Champion
 
lbckevin's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 5,528
Trader Rating: 91 (99%+)
Default

I use strapping tape and the battery hold down.

I added weight along the side of the 3600 pack
__________________
Kevin Smith
Hobbywing * Pro-Line * MIP * Paint Monster
lbckevin is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 07:09 AM   #872
Tech Master
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,052
Trader Rating: 16 (94%+)
Default

Quote:
Originally Posted by picco007 View Post
pics would be great! Thanks..
Here are the pics of my Orion LiPo 3600 with the battery strap, battery stops, and 112-grams of weight.
Attached Thumbnails
Xray T2'008-img_0907.jpg   Xray T2'008-img_0912.jpg   Xray T2'008-img_0913.jpg  
kn7671 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 09:22 AM   #873
Tech Master
 
Chris Adams's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Dallas,Texas
Posts: 1,003
Default

Kelly- nice paper towels. Good job this weekend. You def. got faster from that old car...
__________________
TEXASEOS.net, RcAmerica, Xray, Hudy, Protoform, Orca, Avid, 2mm Designs, Ulti Tires America

Texas EOS 2018!
Chris Adams is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 10:06 AM   #874
Tech Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Location: Northern, KY
Posts: 859
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by flylow View Post
Who have #305104 XRAY Multi-Diff T2'008 ???
Will a multi-diff from a T2 or 007 fit at all? I know the belt rides in a diff spot, has anyone tried it?
__________________
visit Hurricane Motorsports: www.teamhurricane.net | RCAmerica www.RCAmerica.com | HUDY | JACO
bigdog xxx-s is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 10:57 AM   #875
Tech Regular
 
LBSR415's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: RAZOR GRAPHIX
Posts: 480
Default

Quote:
Originally Posted by bigdog xxx-s View Post
Will a multi-diff from a T2 or 007 fit at all? I know the belt rides in a diff spot, has anyone tried it?
Yes but,,it takes some modification,,,,,,,Use 2mm spacers to shim the oneway pully to the left,,,,change rear diff pully to 36 t "us spec part" change center pully to 20t "us spec part" internal drive ratio is still the same,,you just take 4 teeth from the diff pullys and add 4 to the layshaft pullys
__________________
Team OHP
Razor Graphix
East Coast R/C
Pantheon Motorsports

These fish,,,are frozen.
LBSR415 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 11:02 AM   #876
Tech Regular
 
Joep's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Netherlands
Posts: 360
Default

Quote:
Originally Posted by bigdog xxx-s View Post
Will a multi-diff from a T2 or 007 fit at all? I know the belt rides in a diff spot, has anyone tried it?
Yes I drove with that 2 weekends until i got the free pulley update (EU-version only)
The only thing you have to do is put 3 times a 1 mm shim between the pulley and the diff house. Also you should use slightly longer screws (3x). Of course you need 3 mm blades.
Joep is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 01:00 PM   #877
Tech Master
 
Join Date: Oct 2002
Location: MN
Posts: 1,090
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

so dumb question. but evey fourm i go on people say diffrent. what IR does the 6 cell us foam car have. is it the 1.7 or the 2.375?
__________________
TEAM GENESIS R/C, Roche P12 2017, Roche F-1, PAINT BY MIKEY
onroad dude is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 01:03 PM   #878
Tech Master
 
Join Date: Oct 2002
Location: MN
Posts: 1,090
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

so dumb question. but evey fourm i go on people say diffrent. what IR does the 6 cell us foam car have. is it the 1.7 or the 2.375?
__________________
TEAM GENESIS R/C, Roche P12 2017, Roche F-1, PAINT BY MIKEY
onroad dude is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 01:46 PM   #879
Tech Initiate
 
stokka's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 49
Default

Quote:
Originally Posted by onroad dude View Post
so dumb question. but evey fourm i go on people say diffrent. what IR does the 6 cell us foam car have. is it the 1.7 or the 2.375?
US: 1.7
EU: 2.375 with 38/16 pulley & after free pulley update 1.7

Check out the information at teamxray.com:
http://www.teamxray.com/teamxray/pro...ab461dfc9d2e30

~stokka
stokka is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2008, 03:28 AM   #880
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 14
Default

Hello all,
I just wanted to share elect. layout setup w/ 3600 Lipo & LRP Sphere.
Attached Thumbnails
Xray T2'008-p1020287.jpg   Xray T2'008-p1020288.jpg   Xray T2'008-p1020289.jpg   Xray T2'008-p1020290.jpg   Xray T2'008-p1020291.jpg  

lreid727 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2008, 08:10 AM   #881
Tech Master
 
gonzo416's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,938
Trader Rating: 39 (98%+)
Default

Quote:
Originally Posted by kn7671 View Post
Here are the pics of my Orion LiPo 3600 with the battery strap, battery stops, and 112-grams of weight.
do you have pics of the bottom of your lipo with the extra weight that fits in the battery slots?
gonzo416 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2008, 11:34 AM   #882
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by gonzo416 View Post
do you have pics of the bottom of your lipo with the extra weight that fits in the battery slots?
I have seen in person guys using weights on their 3600 Lipo like the one I have. You can use the regular 7g airplane lead, or nexusracing.net has some battery slot weights that you can cut to size.

Last edited by lreid727; 02-12-2008 at 12:24 PM. Reason: Reply to wrong person
lreid727 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 05:51 AM   #883
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

My new main chassis for Li-Po
& changed center 18T gear ratio 2.111
Attached Thumbnails
Xray T2'008-dsc04216.jpg  

Last edited by RC MARKET; 02-15-2008 at 04:48 PM.
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 08:08 AM   #884
Tech Adept
 
stankulas's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: hartford ct
Posts: 230
Default

has anyone tryed installing the hard case brick lipo ( 4200-5200 ) and if so what is needed to make it work
__________________
RC America
Xray
Hudy
stankulas is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 08:59 AM   #885
Tech Master
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,052
Trader Rating: 16 (94%+)
Default

Quote:
Originally Posted by stankulas View Post
has anyone tryed installing the hard case brick lipo ( 4200-5200 ) and if so what is needed to make it work
The 3600 LiPO is almost identical to the Orion 4800, and should mount up the same as I and another showed on this page.
kn7671 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Almost new Xray T2'008 Sean R R/C Items: For Sale/Trade 9 08-08-2008 02:17 AM
FS: XRAY T2'008 EU 6 CELL RC MARKET R/C Items: For Sale/Trade 4 06-27-2008 11:58 PM
FS: *NEW IN BOX* XRay T2'008 US Foam Spec limbohz R/C Items: For Sale/Trade 8 04-17-2008 11:20 AM
Xray T2'008 EU 6 cell Kit yyhayyim R/C Items: For Sale/Trade 17 02-05-2008 09:06 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:33 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net