Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Pics of your Orion 3200 Lipo Setup. >

Pics of your Orion 3200 Lipo Setup.

Pics of your Orion 3200 Lipo Setup.

Reply

Old 07-19-2007, 07:48 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (4)
 
GymBeam's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Losi|Novak|MuchMore
Posts: 434
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Pics of your Orion 3200 Lipo Setup.

Hi, those with pics of thier Orion 3200 Carbon Lipo packs, can you post up pics on how you re-weighted the car?

I cant seem to get the car to handle the way i want it to with the lipos.
GymBeam is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 02:18 AM
  #2  
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 182
Default

Anyone? I am interested in this too
chumanji is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 04:02 AM
  #3  
Tech Addict
iTrader: (2)
 
29TC's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: anywhere with an rc track!
Posts: 608
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Me too. Especially on a RDX Phi.
Cheers
29TC is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 10:03 AM
  #4  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
J@UNE's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 621
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Here are the weights I use on the T2...

On the Pack.



The added weight





Jon Gagnon
J@UNE is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 10:18 AM
  #5  
Tech Addict
iTrader: (2)
 
Join Date: Dec 2004
Location: MI
Posts: 574
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Where did you get the added weight? What material is that? Tungsten, Lead or steel?
cvt01 is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 10:25 AM
  #6  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
J@UNE's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 621
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Its from a 3/4 steel key. Not that eavy, thats why I need that big...

But so cheap and easy to make.

http://www.toolsandsupplies.com/keystock1.asp
J@UNE is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 02:30 PM
  #7  
Tech Adept
 
Join Date: Feb 2004
Location: England (UK)
Posts: 151
Default

A couple of pics of my FK05. Been running the weight with the 3200 Lipo since they came out and car the handles very well.


Last edited by Steve B; 07-26-2007 at 02:59 PM.
Steve B is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 03:00 PM
  #8  
Tech Adept
 
Join Date: Feb 2004
Location: England (UK)
Posts: 151
Default

Second one

Steve B is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 03:14 PM
  #9  
Tech Regular
iTrader: (15)
 
rcarmchl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Collierville, TN
Posts: 492
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Originally Posted by [email protected] View Post
Here are the weights I use on the T2...


Jon Gagnon

NOT ANY MORE......
rcarmchl is offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 10:23 PM
  #10  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
J@UNE's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 621
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by rcarmchl View Post
NOT ANY MORE......
Ouch!!
J@UNE is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service