novak elektra

Old 07-15-2007, 03:14 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Location: penistone
Posts: 3
Default novak elektra

i recently bought a novak elektra speed control i fitted it to my car but theres a lot of inteference from somewhere can anyone help me out ?
tc4racer is offline  
Old 07-15-2007, 05:40 PM
  #2  
Tech Master
 
hpipro321's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Orange County, California
Posts: 1,268
Default

fix:
1) make sure your antena wire is not wrapped around anything
2) Antena wire + graphite = glitch
3) reset your speed control
4) make sure people around you arnt on the same channel
(this is if your using the normal crystal radio system, if its spektrum... i wish you the best of luck)

hope it helps
hpipro321 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.