R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-06-2007, 11:01 PM   #1
Tech Elite
 
A Ilievski's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: A.C.T (Australia)
Posts: 2,652
Trader Rating: 39 (100%+)
Default LRP X11 4.5

One of the tabs of the PCB has broken on my X11. Now i want to know if there is anyway of fixing this problem?????
A Ilievski is online now   Reply With Quote
Old 06-07-2007, 06:11 AM   #2
Tech Elite
 
A Ilievski's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: A.C.T (Australia)
Posts: 2,652
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

any one ???????????
A Ilievski is online now   Reply With Quote
Old 06-10-2007, 08:28 PM   #3
Tech Addict
 
Monaro_Racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Canberra, Australia
Posts: 703
Default

you need to get in contact with Jani Sega he should be able to help, he races at Kambah from time to time or Nick should be able to help you contact him.
__________________
Xray T3 2011 | LRP SXX v2 | Futaba 3PK

www.flickr.com/photos/monaro_racing
Monaro_Racing is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:02 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net