R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-06-2007, 05:06 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default please help this newbie

I have an HPI RS4 SPORT2. I'm wondering weather can the RS4 SPORT2 modification parts fit with SPRINT 2??

what modification do you guys recommends in order to improves the handling of the car?

thanks a lot man
pH1L is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 05:16 AM   #2
Tech Elite
 
sosidge's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Bristol, UK
Posts: 3,865
Default

Since you asked so politely...

Sport 2 and Sprint 2 are completely different cars. Really nothing is transferrable between the two cars except for general hardware and maybe the shocks.

Sport 2 can be hopped-up all the way to Pro 2 spec. However the Pro 2 went out of production about 6 years ago. Parts are likely hard to find.

Best modification is to make sure the car is built right, all parts move freely, wheels point in the right direction etc.

Really there is no point upgrading your Sport 2. Just enjoy it, repair when it breaks (parts may be hard to find though), and save your hop-up budget for a new, current car when the time comes.
sosidge is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 05:31 AM   #3
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default

thanks a lot man....
pH1L is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 05:35 AM   #4
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default

so wht type of electric on-road rc do u recommend after i advance my skill?....

Last edited by pH1L; 06-06-2007 at 05:52 AM.
pH1L is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 05:54 AM   #5
Tech Elite
 
Joel Lagace's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 2,628
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Unless your racing there is no point spending money on that car. Get good tires,good battery, fast motor and have fun. If you where going racing i would recomend selling the car and buy a purpose built track car (HPI/HOTBODIES) FAMILY: pro4 or cyclone)
__________________
"Without Rules its just Backyard Bashing!"
www.rcottawa.com
Joel Lagace is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 06:10 AM   #6
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default

thx man so wht is the different between pro4 and cyclone??

Last edited by pH1L; 06-06-2007 at 06:54 AM.
pH1L is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
newbie ?s jbinny Rookie Zone 12 10-02-2007 08:51 AM
Hello. Newbie here. tzuen Chat Lounge 10 04-24-2007 08:12 AM
Little help for a newbie, please. ShakataGaNai RC Flight 2 04-22-2007 12:08 PM
newbie pokerville Electric On-Road 11 03-12-2007 12:26 PM
newbie SnipesXxX Electric On-Road 11 02-18-2004 04:17 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 08:59 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net