Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
where to get spektrum cheap >

where to get spektrum cheap

where to get spektrum cheap

Old 05-29-2007, 07:57 AM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
 
wothrottle's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 197
Default where to get spektrum cheap

hi

where can I get a spektrum system for my ex10 helios cheap to europe? preferably a hongkong shop, but anything else is also fine.

greets
wothrottle is offline  
Old 05-29-2007, 09:33 AM
  #2  
Tech Regular
 
stephen hilton's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 265
Default

precision rc
stephen hilton is offline  
Old 05-29-2007, 01:59 PM
  #3  
Tech Adept
Thread Starter
 
wothrottle's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 197
Default

thanks.

some more?!
wothrottle is offline  
Old 05-29-2007, 02:02 PM
  #4  
Tech Adept
 
Join Date: May 2007
Location: The Hague, Holland
Posts: 205
Default

The Border Online Shop. One of the cheapest I've seen so far. Especially in Europe.

www.the-border.com
Rick Thomson is offline  
Old 05-29-2007, 04:19 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (52)
 
Team Speedy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: South Eastern, PA
Posts: 2,158
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

Not USA but worth a try..

B-main hobbies. Fast shipping, great people. What more to ask?
http://www.bmainhobbies.com/shopping...62b86017e2135b
Team Speedy is offline  
Old 05-30-2007, 02:39 PM
  #6  
Tech Adept
Thread Starter
 
wothrottle's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 197
Default

o.k. guys,just found "the barn floor" with an unbeatable price, nice and fast email response.what do you need more...definitaly my shop.
wothrottle is offline  
Old 05-30-2007, 02:46 PM
  #7  
Tech Fanatic
 
Tommy Bergfeldt's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sweden
Posts: 979
Default

Losipartshouse.com
Register and you'll get the best price i've seen anywhere
Tommy Bergfeldt is offline  
Old 06-01-2007, 05:50 AM
  #8  
Tech Fanatic
iTrader: (23)
 
miccal's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 768
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Sorry for the newb question, but why do you need 3 channels? One for steering, one for throttle, and one for...what?
miccal is offline  
Old 06-01-2007, 06:45 AM
  #9  
Tech Master
iTrader: (27)
 
Join Date: Mar 2007
Location: illinois
Posts: 1,682
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

personal transponder or seperate brake servo
cheesecake is offline  
Old 06-01-2007, 06:56 AM
  #10  
Tech Fanatic
iTrader: (23)
 
miccal's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 768
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Originally Posted by cheesecake
personal transponder or seperate brake servo
What exactly is a separate brake servo?
miccal is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.