having trouble

Old 05-09-2007, 10:18 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default having trouble

i cant fit my mamba max to my cyclone. the screews are on the way


help
pagmazdan is offline  
Old 05-09-2007, 10:45 PM
  #2  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default

oh heck its a cyclone so i dremeled it . thanks.
pagmazdan is offline  
Old 05-10-2007, 08:44 AM
  #3  
Tech Fanatic
iTrader: (6)
 
hierog's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Elk Grove, CA
Posts: 893
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

glad we could help
hierog is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.