R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-22-2007, 02:13 PM   #1
Tech Regular
 
papadocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: naples florida
Posts: 391
Trader Rating: 3 (100%+)
Default spektrum will not link

my receiver will not link ....tried everything.....light flashs slowly?...not quick like normal ......help
papadocks is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 02:36 PM   #2
Tech Elite
 
SWTour's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central Coast...CALIF.
Posts: 2,873
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

What type of radio?

Did you make sure it's not set on PCM vs PPM? (the 3pk I always have to remember this)
SWTour is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 03:25 PM   #3
Tech Master
 
Big B's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Kent, WA
Posts: 1,170
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Someone at the track on Friday had the same problem, try a new reciver, sorry to say but yours will probably need to be fixed
Big B is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 05:24 PM   #4
Tech Regular
 
papadocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: naples florida
Posts: 391
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

m11 radio
papadocks is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 06:01 PM   #5
Tech Master
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tulsa, Oklahoma
Posts: 1,859
Trader Rating: 40 (100%+)
Send a message via AIM to brians11
Default

Is this the micro receiver?
__________________
Team Tekin | Superiorhobbies.com
brians11 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 06:03 PM   #6
Tech Regular
 
papadocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: naples florida
Posts: 391
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking

i got it ........the wires were crossed from the receiver and the esc .....thanks guys
papadocks is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 06:57 PM   #7
Tech Champion
 
RCGaryK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Champaign, IL
Posts: 7,331
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by papadocks
my receiver will not link ....tried everything.....light flashs slowly?...not quick like normal ......help
You have the polarity reversed on your esc/battery plugs.
__________________
Site Content Specialist- Surface
HorizonHobby.Com

Horizon Hobby is on YouTube with hundreds of different videos! Visit us at
http://www.youtube.com/HorizonRCdotCom
RCGaryK is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D-LINK jasontraci R/C Items: For Sale/Trade 0 03-23-2008 11:05 AM
Lauterbacher X-Link 1/5th [Aus] [[john]] R/C Items: For Sale/Trade 0 06-03-2007 06:32 AM
I need a link nitrosaurus Rookie Zone 5 03-18-2003 11:46 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:02 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net