swr ??? again

Old 04-09-2007, 04:31 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (67)
 
BlackedOutREVO's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,791
Trader Rating: 67 (100%+)
Default swr ??? again

how much do u guys limit ur shocks for there? or if any?

im running stock class lol most ppl know my set up.... hehe, but its for a cyclone
BlackedOutREVO is offline  
Old 04-09-2007, 05:09 PM
  #2  
Tech Fanatic
iTrader: (9)
 
R.Dalnogare's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 869
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

wtf? Whats the question?
R.Dalnogare is offline  
Old 04-09-2007, 06:04 PM
  #3  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (67)
 
BlackedOutREVO's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,791
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Originally Posted by BlackedOutREVO
how much do u guys limit ur shocks for there?
.....
BlackedOutREVO is offline  
Old 04-09-2007, 06:06 PM
  #4  
Tech Regular
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 268
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Originally Posted by BlackedOutREVO
how much do u guys limit ur shocks for there? or if any?

im running stock class lol most ppl know my set up.... hehe, but its for a cyclone
In English???

Pete
Pete Thomas is offline  
Old 04-09-2007, 06:10 PM
  #5  
Tech Elite
 
wallyedmonds's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Brampton ont canada
Posts: 3,662
Default

for where
wallyedmonds is offline  
Old 04-09-2007, 06:24 PM
  #6  
Tech Fanatic
iTrader: (9)
 
R.Dalnogare's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 869
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

once we figure out where, we still need to know what he means by limit.
R.Dalnogare is offline  
Old 04-09-2007, 06:40 PM
  #7  
Tech Lord
iTrader: (22)
 
UN4RACING's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: MODIFIED!
Posts: 13,140
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

Originally Posted by BlackedOutREVO
how much do u guys limit ur shocks for there? or if any?

im running stock class lol most ppl know my set up.... hehe, but its for a cyclone


This guys funny.
UN4RACING is offline  
Old 04-09-2007, 06:45 PM
  #8  
Tech Master
iTrader: (14)
 
Join Date: Nov 2003
Location: land of mass unemployment
Posts: 1,315
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Hi,

I think BlackedoutRevo is looking for help with shocks for
Speed World Raceway. maybe someone from that track can help him

Thanks
TimXLB is offline  
Old 04-09-2007, 06:51 PM
  #9  
Tech Master
iTrader: (36)
 
dal bains's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,006
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

scotty barnes--help the guy out..
dal bains is offline  
Old 04-09-2007, 07:06 PM
  #10  
Tech Initiate
 
Torres's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Default

By a YOKOMO U dont need to LIMIT nothing
Torres is offline  
Old 04-09-2007, 07:43 PM
  #11  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (67)
 
BlackedOutREVO's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,791
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

wow i thought ppl knew what limiting the shocks meant.... i mean do u guys put spacers or anything on the shocks shaft inside to limit the travel, or just leave them like the manual says?

and if im lucky i will be at swr tomarow or wendsday, YAY!
BlackedOutREVO is offline  
Old 04-09-2007, 07:47 PM
  #12  
Tech Lord
iTrader: (22)
 
UN4RACING's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: MODIFIED!
Posts: 13,140
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

I don't do that with my sedan but I do use limiters with my 18t with foams.
UN4RACING is offline  
Old 04-09-2007, 07:49 PM
  #13  
Tech Addict
 
RussB's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Sacramento
Posts: 736
Default

i don't believe you put anything in the shocks. there should be setscrews in the a-arms that do the exact same thing.

just take it to the track and learn how to drive it before getting too advanced. Billy should be able to help you out with just about anything setup related. listen to him, he knows a few things about this hobby.
RussB is offline  
Old 04-09-2007, 08:03 PM
  #14  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (67)
 
BlackedOutREVO's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: CA
Posts: 3,791
Trader Rating: 67 (100%+)
Default

Originally Posted by RussB
i don't believe you put anything in the shocks. there should be setscrews in the a-arms that do the exact same thing.

just take it to the track and learn how to drive it before getting too advanced. Billy should be able to help you out with just about anything setup related. listen to him, he knows a few things about this hobby.

yeh, i was just wondering cuz i looked at haras build and he puts spacers in there so i was just making shure i can do the same with the droop
BlackedOutREVO is offline  
Old 04-09-2007, 08:13 PM
  #15  
Tech Addict
 
RussB's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Sacramento
Posts: 736
Default

FYI - when it comes to speeworld specific information like setups and race / practice info, rcracing.com is probably your best bet for questions. it's more of a regional site whereas this site is global. most peeps on here won't have a clue what you're talking about when you say "SWR"... for car build questions this one would be better.
RussB is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.