R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-20-2007, 01:26 PM   #31
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by dr_hfuhuhurr
Where/When can I get one?
arrived
Attached Thumbnails
CTX-CELL MASTER PLATINUM EDITION-mm-pt-ctxcs1.jpg  

Last edited by RC MARKET; 03-22-2007 at 12:05 PM.
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 01:52 AM   #32
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2005
Location: Latvia
Posts: 130
Default

Maybe some one can help me out with this.
One local driver bought MM platinum few weeks ago and seems it has a software error.
It simply do not charge the way it should.
When you push start button, it starts to charge batt, after 2-3 seconds it stops charging (amps go down to zero, fans stop), after ~1sec it starts to charge again (charge start sound, amps go up, fans spin, blue led turns on) it goes on and off during whole process of charge.

I used factory reset option. For one charge it went without any problems, but with second pack the same thing start to hapen.

I have been using MM CTX-C since it came out and havnt had any problems at all. I even sold integy and got another MM.

Dose any body have had similar problem and is there a solution for it?
JanisK is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 01:59 PM   #33
Tech Champion
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,172
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by JanisK
Maybe some one can help me out with this.
One local driver bought MM platinum few weeks ago and seems it has a software error.
It simply do not charge the way it should.
When you push start button, it starts to charge batt, after 2-3 seconds it stops charging (amps go down to zero, fans stop), after ~1sec it starts to charge again (charge start sound, amps go up, fans spin, blue led turns on) it goes on and off during whole process of charge.

I used factory reset option. For one charge it went without any problems, but with second pack the same thing start to hapen.

I have been using MM CTX-C since it came out and havnt had any problems at all. I even sold integy and got another MM.

Dose any body have had similar problem and is there a solution for it?
U use how many amps charger your battery ?
Your supplies how many Amps ?
your case also is too load or your supplies was drop .
RC MARKET is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 10:40 PM   #34
Tech Master
 
Big B's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Kent, WA
Posts: 1,170
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by JanisK
Maybe some one can help me out with this.
One local driver bought MM platinum few weeks ago and seems it has a software error.
It simply do not charge the way it should.
When you push start button, it starts to charge batt, after 2-3 seconds it stops charging (amps go down to zero, fans stop), after ~1sec it starts to charge again (charge start sound, amps go up, fans spin, blue led turns on) it goes on and off during whole process of charge.

I used factory reset option. For one charge it went without any problems, but with second pack the same thing start to hapen.

I have been using MM CTX-C since it came out and havnt had any problems at all. I even sold integy and got another MM.

Dose any body have had similar problem and is there a solution for it?
What power supply are you using? Is it possible the cells are bad? What charge profile and batteries are you using?
Big B is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Muchmore Platinum Cell master Lipo charge question 66Racer Radio and Electronics 1 06-16-2009 11:08 PM
MuchMore Cell Master Platinum Edition SammyZ R/C Items: For Sale/Trade 2 03-27-2008 04:10 PM
Much More Cell Master CTX-C Purple edition olhipster1 R/C Items: For Sale/Trade 3 08-21-2007 08:57 AM
Much More Cell Master Platinum ioxqq Electric On-Road 0 03-19-2007 03:37 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:39 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net