R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-06-2007, 07:12 PM   #1
Tech Elite
 
K_King's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Diego, CA
Posts: 4,196
Trader Rating: 39 (100%+)
Send a message via AIM to K_King
Default Strange Spectrum issue

I just got one of those tiny Rxs. I have the Pro Series, but when I plug in my servo (PDS-2365) it like insantly locks itself to the right. Its like its not being initialized or something, but if I got to the other Rx, it works fine.

Any ideas?? I have binded this thing like 10 times, Im fursterated.
__________________
TLR - Spektrum - Pro-Line - Team Orion - Stickit1 - Schelle
K_King is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 08:36 PM   #2
Tech Champion
 
MikeXray's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: New York
Posts: 5,749
Trader Rating: 73 (100%+)
Default

Try reversing the servo in the radio, if that doesn't work take the arm off and see if it's just centering in a different location.
__________________
Mike L. Awesomatixusa.com | TQWire.com | Islandraceway.com |JacksonRCracing.com | Horsham RC | Sweepracingusa.com
MikeXray is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 10:22 PM   #3
Tech Elite
 
K_King's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Diego, CA
Posts: 4,196
Trader Rating: 39 (100%+)
Send a message via AIM to K_King
Default

Quote:
Originally Posted by MikeXray
Try reversing the servo in the radio, if that doesn't work take the arm off and see if it's just centering in a different location.
Yeah but the thing is if I go straight to the other Rx it is just fine and moves.
__________________
TLR - Spektrum - Pro-Line - Team Orion - Stickit1 - Schelle
K_King is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 10:43 PM   #4
Tech Champion
 
nexxus's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Dec 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 8,100
Trader Rating: 302 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by K_King
Yeah but the thing is if I go straight to the other Rx it is just fine and moves.
I gave up on the Micro buggers and just use the Pro Receivers now.
__________________
A800 / A800X Awesomatix

Don't worry about what I'm doing.
Worry about why you're worried about what I'm doing.

"Ego is the anesthesia that deadens the pain of stupidity."

nexxus is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 10:45 PM   #5
Tech Addict
 
SpeedySST's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Meeker, CO
Posts: 658
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

You might need to get the capacitor that is available separately. I noticed with one of my Hitec servos, even the older receiver did the same thing.
__________________
Team Durango DETC410 / SpeedPassion / Fantom Racing / Aston Martin Racing
SpeedySST is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Speedo Issue UltegraSTI Radio and Electronics 1 03-09-2008 07:26 AM
Spectrum issue nemix Rookie Zone 2 05-31-2007 04:47 AM
Strange GT7 issue zxracing Electric On-Road 6 12-13-2004 11:57 AM
Strange car!!!! Kevin K Electric On-Road 60 11-26-2004 05:39 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:43 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net