mamba max ?

Old 02-15-2007, 11:21 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 7
Default mamba max ?

I just put a mamba max 7700 in my RC10T3. Now Iíve lost half the range I used to have. As long as Iím close 15-20 ft it's ok, but when I get further away it starts glitching and shuddering. I have tried 2 different radio systems the first was a Futaba 2Ph the one in there now is the 3PM-FM it got a little better with the FM but it didnít stop it. Im starting to glitch and shudder. Any help would be wonderful. Thanx ,Joe
italian101978 is offline  
Old 02-16-2007, 04:26 AM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (26)
 
CRASH's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 2,717
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally Posted by italian101978
I just put a mamba max 7700 in my RC10T3. Now Iíve lost half the range I used to have. As long as Iím close 15-20 ft it's ok, but when I get further away it starts glitching and shuddering. I have tried 2 different radio systems the first was a Futaba 2Ph the one in there now is the 3PM-FM it got a little better with the FM but it didnít stop it. Im starting to glitch and shudder. Any help would be wonderful. Thanx ,Joe
Give Joe Ford at Castle a call (913) 390-6939 Ext. 119 or email [email protected]

He is really good at helping trouble shoot these issues out pretty quick.

Later,
CRASH is offline  
Old 02-16-2007, 06:36 AM
  #3  
Tech Master
iTrader: (1)
 
adamge's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Saskatoon,SK Canada
Posts: 1,654
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I'm guessing that Joe will tell you to move the receiver farther from the ESC.

Tell him you wouldn't be having these problems if they would release the Berg 4L on 75MHz.

-Adam
adamge is offline  
Old 02-16-2007, 01:00 PM
  #4  
Tech Champion
iTrader: (12)
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,287
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Originally Posted by CRASH
Give Joe Ford at Castle a call (913) 390-6939 Ext. 119 or email [email protected]

He is really good at helping trouble shoot these issues out pretty quick.

Later,
Mamba Max setting software can install to PDA use ?
RC MARKET is offline  
Old 02-16-2007, 03:51 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (26)
 
CRASH's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 2,717
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

Originally Posted by RC MARKET
Mamba Max setting software can install to PDA use ?
Sorry software will not work with a PDA.

Later,
CRASH is offline  
Old 02-16-2007, 11:42 PM
  #6  
Tech Champion
iTrader: (12)
 
RC MARKET's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: HK
Posts: 6,287
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Originally Posted by CRASH
Sorry software will not work with a PDA.

Later,
Thanks!
RC MARKET is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.