R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-15-2003, 12:00 PM   #1
Tech Adept
 
Nitrus~Power's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 140
Default Engine Trouble (I think?) Plz help!

Hey, i was just out running my car in the street, i got a hpi sprint, and the engine just stopped working.... when i hit the gas, the little pinion on the engine doesnt even attempt to turn, just stays still... I changed batteries and still had the problem. I checked to see if a rock was blocking the drive train, nothing there but a small piece of a leave... I rmoved that and still did it... i dont know what to do!! Plz help!

-Nick
Nitrus~Power is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2003, 12:43 PM   #2
Tech Adept
 
Nitrus~Power's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 140
Default

Well i am a retard.... of the highest quality! It was my pinion screw lose
Nitrus~Power is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
engine trouble kyosho 444 Nitro On-Road 3 04-14-2007 04:47 AM
Engine won't Rev Up and Glow Plug Trouble tarheel23 Nitro On-Road 5 07-25-2006 08:26 PM
Trouble starting engine on a TS-12 IceD Rookie Zone 2 06-09-2005 01:51 AM
engine trouble skater-racer Electric Off-Road 1 05-21-2005 07:25 PM
engine trouble igkyoa Electric Off-Road 4 12-04-2003 07:03 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:06 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net