R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-23-2007, 02:26 PM   #1
Tech Adept
 
DR VOODOO's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: May 2006
Posts: 193
Default PROBLEM WITH MUCH MORE CHARGER

Hi trying to get through to james at muchmore not having much luck my cellmaster v 2 wont charge says low amps it will discharge but not charge anyone else expierence this? ive try diifrent powersupplys nothing works thanks
DR VOODOO is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 02:46 PM   #2
Tech Elite
 
Join Date: Jul 2005
Location: Philadelphia, PA
Posts: 3,121
Trader Rating: 32 (100%+)
Send a message via AIM to A. Rhodes
Default

Check the connections for the voltage reading wire (small wire). If they look poor, re-solder them. If that does not work, your going to have to send it in for repair; I already let James know.

Also try a factory reset.
__________________
Retired from RC....
Quantum - St. Croix - Bass Pro Shops - XPS - Rapala
A. Rhodes is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 02:57 PM   #3
Tech Fanatic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 954
Trader Rating: 8 (90%+)
Default

make sure that you have the right amount of cells setup to charge, if not it wont work.
Johnny Carey is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 03:33 PM   #4
Tech Adept
 
DR VOODOO's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: May 2006
Posts: 193
Default

DID FACTORY RESET GOT NOTHING ALSO IF THE MAGNET TOUCHES A CONNECTOR IT RESETS ITSELF? ANY TIM YOU TRY TO CHARGE IT SAYS OVER AMPS HAVE LEFT SEVERAL MESSAGES BUT HAVE GOT NO ANSWER ?
DR VOODOO is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 03:45 PM   #5
Tech Adept
 
DR VOODOO's Avatar
R/C Tech Charter Subscriber
 
Join Date: May 2006
Posts: 193
Default

WOW JAMES JUST CALLED ME BACK IS SENDING A REPLACEMENT NOW !!! FOR ME THANKS MUCHMORE !!! NOW I KNOW WHY THERE CALLED MUCH MORE THANKS!!!!
DR VOODOO is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ICE charger problem dgraham225 Radio and Electronics 9 03-19-2008 08:54 PM
Charger Problem Please Help asimmons Electric Off-Road 0 01-26-2008 05:34 PM
ICE Charger Button Problem Jeff K. Electric Off-Road 3 08-21-2007 12:14 AM
Little problem with Advantage charger... Pierre-Olivier Electric On-Road 1 08-15-2006 07:00 AM
Charger Problem Franky Australian Racing 13 07-24-2003 07:15 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:50 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net