Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Sensor Wire Connector >

Sensor Wire Connector

Sensor Wire Connector

Reply

Old 01-23-2007, 12:17 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (75)
 
dr_hfuhuhurr's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Westchester, NY
Posts: 4,504
Trader Rating: 75 (100%+)
Default Sensor Wire Connector

Does anyone know where I could purchase a new sensor wire connector that is "raw". I'm looking for a new sensor wire connector that I can cut my existing one, hook up the new pins and have everything work.

I found this:
http://www.allelectronics.com/cgi-bi..._SPACING_.html

But I would like to find one that wasn't already hooked up to leads.

Thanks,
Blake
dr_hfuhuhurr is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 12:38 PM
  #2  
Tech Regular
 
Join Date: Feb 2002
Location: MI
Posts: 462
Default

The connector and part number is on the ROAR website in the rules. You can order the connector from just about any electronics store like mouser.
Unregistered is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 12:55 PM
  #3  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (75)
 
dr_hfuhuhurr's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Westchester, NY
Posts: 4,504
Trader Rating: 75 (100%+)
Default

Thanks for the info...now I just need to find somewhere online where I can purchase one.
dr_hfuhuhurr is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 01:10 PM
  #4  
Tech Regular
 
Join Date: Feb 2002
Location: MI
Posts: 462
Default

mouser has them online.
Unregistered is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 01:29 PM
  #5  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (75)
 
dr_hfuhuhurr's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Westchester, NY
Posts: 4,504
Trader Rating: 75 (100%+)
Default

I can't seem to find it. It's part number SZH-002T-PO.5 correct? Can you get me a link to the part on mouser?
dr_hfuhuhurr is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 03:22 PM
  #6  
Tech Addict
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2005
Location: endicott new york
Posts: 649
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

i might have what you want i just got the react and when i order a new transciver it came with all the wire harness for the senor also
zinger77 is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2007, 06:06 PM
  #7  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (75)
 
dr_hfuhuhurr's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Westchester, NY
Posts: 4,504
Trader Rating: 75 (100%+)
Default

Is it wired already? I'm looking for something that is not wired.
dr_hfuhuhurr is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service