Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Alex Racing Barracuda R2 & R3 >

Alex Racing Barracuda R2 & R3

Like Tree4Likes

Alex Racing Barracuda R2 & R3

Old 01-05-2004, 11:05 AM
  #8416  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (47)
 
Randy Caster's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa Mesa, CA
Posts: 16,716
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

Originally posted by rc-zombies
If they are not used by the county fair facility...there should be tables and chairs...75% of the time they are available...
it's been a while since I've been to Stockton...you may want to confirm with MO.
I'll ask in the carpet champs thread..
Randy Caster is offline  
Old 01-05-2004, 11:11 AM
  #8417  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

Originally posted by Randman
I havent seen that shim in any of the R3 pics, so I doubt it's last minute findings...
possible...
there're some amendment in the manual, but this shim is not one of them. It's there for a reason I guess.
GTO2 is offline  
Old 01-05-2004, 11:14 AM
  #8418  
Regional Moderator
 
Join Date: Nov 2001
Location: IRT #122
Posts: 3,364
Default

I found this one and it dosent have the shim under it
Attached Thumbnails Alex Racing Barracuda R2 & R3-10678674606340.jpg  
Ko Racer is offline  
Old 01-05-2004, 11:18 AM
  #8419  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (47)
 
Randy Caster's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa Mesa, CA
Posts: 16,716
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

None of the pics I've seen have it, not sure why they changed the mount...
Randy Caster is offline  
Old 01-05-2004, 11:20 AM
  #8420  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

Originally posted by Ko Racer
I found this one and it dosent have the shim under it
Looks like there is a gap??
GTO2 is offline  
Old 01-05-2004, 11:27 AM
  #8421  
Regional Moderator
 
Join Date: Nov 2001
Location: IRT #122
Posts: 3,364
Default

Originally posted by GTO2
Looks like there is a gap??
no Gap there ! I just looked in the magazine and theres doesnt have a shim under it either yours is the first I have seen with it. can you post that part of the manual?
Ko Racer is offline  
Old 01-05-2004, 11:27 AM
  #8422  
Tech Champion
iTrader: (8)
 
rc-zombies's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: NorCal. Napa area
Posts: 7,222
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Originally posted by GTO2
Looks like there is a gap??
I noticed that too...
rc-zombies is offline  
Old 01-05-2004, 11:31 AM
  #8423  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (47)
 
Randy Caster's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa Mesa, CA
Posts: 16,716
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

Originally posted by rc-zombies
I noticed that too...
I'm not seein the gap, I think it's just how the pic is taken.
Randy Caster is offline  
Old 01-05-2004, 11:35 AM
  #8424  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

Originally posted by Ko Racer
no Gap there ! I just looked in the magazine and theres doesnt have a shim under it either yours is the first I have seen with it. can you post that part of the manual?
doh. I'm in the middle of shifting houses...my scanner is packed. Take my word for it, it is stated with picture in the manual pg7. Some jap words could mean 'option' but I am not sure about that.
I can force mount without the shim, but it will bend the chassis...
GTO2 is offline  
Old 01-05-2004, 11:37 AM
  #8425  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

Does it have anything to do with the bevel gear holder? mine is plastic...the pic of yours is alum. Could it be of different thickness?
GTO2 is offline  
Old 01-05-2004, 11:41 AM
  #8426  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (47)
 
Randy Caster's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa Mesa, CA
Posts: 16,716
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

I never did use the plastic shaft holders, but I believe they hold the same dimention as the aluminum ones.
Randy Caster is offline  
Old 01-05-2004, 11:42 AM
  #8427  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (47)
 
Randy Caster's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa Mesa, CA
Posts: 16,716
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

BTW, anyone know if Speedtech will be open today, or tomorrow?
Randy Caster is offline  
Old 01-05-2004, 11:42 AM
  #8428  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

strange...
GTO2 is offline  
Old 01-05-2004, 11:55 AM
  #8429  
Regional Moderator
 
Join Date: Nov 2001
Location: IRT #122
Posts: 3,364
Default

Ahhh it doesnt really matter . thanks for the pic's and enjoy the barracuda
Ko Racer is offline  
Old 01-05-2004, 11:57 AM
  #8430  
Tech Elite
 
GTO2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Don't Blink !!
Posts: 2,264
Default

you're welcome.
I know I will.
GTO2 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.