Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
spektrum pro binding problem >

spektrum pro binding problem

spektrum pro binding problem

Old 01-25-2007, 06:59 PM
  #16  
Tech Fanatic
 
RobS's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Chatham, Ontario
Posts: 958
Default

We solved the problem a couple weeks ago. It was something wrong with the radio itself. The Spektrum module and reciever were fine...
RobS is offline  
Old 01-25-2007, 07:58 PM
  #17  
Tech Champion
iTrader: (79)
 
F. Mendoza's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: SoCal
Posts: 7,273
Trader Rating: 79 (100%+)
Default

When you disassembled the module did you note where the antenna was plugged up. My module had two plugs inside it. Antenna wire fits both plugs. I think I plugged into the top plug on the module.
F. Mendoza is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.