Rs4 bottom plate

Reply

Old 03-12-2006, 10:10 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Emaxximuss78's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 14
Default Rs4 bottom plate

Hi guys. I just bought a RS4 off of ebay. The chassisy is set up to use a stick pack. I am starting to get in to carpet racing. I enjoy tinkering with the car and making batts. The problem is the only packs i can make are saddel packs. There fore they wont fit in my car. So I was wondering I its possible to get a differnt bottom plate that will fit saddel packs in the car and were should I look for it. Or does any one have one they would like to sell cheap.
or should I just put the whole car up for sale and by a differnt one. Thanx for all the help in advance
DAVE
Emaxximuss78 is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2006, 10:32 PM
  #2  
Tech Addict
iTrader: (49)
 
Join Date: May 2005
Location: CA
Posts: 730
Trader Rating: 49 (100%+)
Default

What kind of RS4? I think they should be able to take side-by-side packs.... Perhaps post some pictures of your car?
Yellowtaro is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2006, 04:45 PM
  #3  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Emaxximuss78's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 14
Default

Hear are a few pics of the car I have
[IMG][/IMG]





thanx for looking
Emaxximuss78 is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2006, 05:57 PM
  #4  
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2004
Location: Long Island New York
Posts: 13
Default

You should be able to slide a side by side pack in the car. Have you tried yet. I have the Rally and I was able to fit side by side in it. The only problem is that you have to be careful of the end batteries rubbing on the carpet. As far as wanting saddle packs try looking for an rs4 pro chasis it had the saddle pack configuration. Make you dont get the pro2 chasis as it is longer.
Stork is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2006, 11:32 PM
  #5  
Tech Addict
iTrader: (49)
 
Join Date: May 2005
Location: CA
Posts: 730
Trader Rating: 49 (100%+)
Default

I think it will fit too if you are using older cells. It may be tight with newer cells such as 3800, 4200, 0r 4300. Just put one cell in to see it will fit in side-by side configuration.
Yellowtaro is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2006, 11:34 PM
  #6  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Emaxximuss78's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 14
Default

thanx for the help
Ill try it out tommorow and see what I can do.
All so do you know of any place to get a chassiy cheap if I do want to change it out
thanx
Emaxximuss78 is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service