Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road
Integy Team 12v 6 Channel Power Strip >

Integy Team 12v 6 Channel Power Strip

Integy Team 12v 6 Channel Power Strip

Old 03-14-2006, 06:19 PM
  #31  
Tech Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Jersey
Posts: 559
Default

Thanks for the link, however they dont have them either.
WhoMe is offline  
Old 03-14-2006, 06:29 PM
  #32  
Tech Champion
iTrader: (38)
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Originally Posted by WhoMe
Thanks for the link, however they dont have them either.
Looks like Integy's site has them in stock:

http://integy.automated-shops.com/cg...59106352549.21
or8ital is offline  
Old 03-14-2006, 06:29 PM
  #33  
Tech Elite
iTrader: (7)
 
Derby Bros Racing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Arizona
Posts: 3,209
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

Originally Posted by WhoMe
Thanks for the link, however they dont have them either.
if you are looking for a 55T motor, check www.axiommotors.com they have it there
Derby Bros Racing is offline  
Old 03-14-2006, 08:08 PM
  #34  
Tech Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Jersey
Posts: 559
Default

Originally Posted by or8ital
Looks like Integy's site has them in stock:

http://integy.automated-shops.com/cg...59106352549.21
Check again bro, says out of stock at the end of the description. Oh and thanks for the link Jo! However Axiom also seems to be out of stock.
WhoMe is offline  
Old 03-14-2006, 09:30 PM
  #35  
Tech Elite
iTrader: (7)
 
Derby Bros Racing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Arizona
Posts: 3,209
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

wow! when i checked yesterday, www.axiommotors.com still had some 45T and 55T... now they are all gone too. but he should have some instock soon.
Derby Bros Racing is offline  
Old 03-15-2006, 01:16 AM
  #36  
Tech Regular
 
lookinco's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 257
Default

I just bought one of the Integy unit today. Seems to be cheaper then home made or the ones that are being offered on the forum.
lookinco is offline  
Old 03-15-2006, 09:27 AM
  #37  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
ICEMAN's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germantown, TN
Posts: 730
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

i just got mine in form Integy and its pretty damn cool, and a lot cheaper than the much more one and it of very high quality, i give it a 10. it also comes with 3 par of extra bullet connectors, which is a plus
ICEMAN is offline  
Old 03-15-2006, 09:42 AM
  #38  
Tech Fanatic
iTrader: (1)
 
James35's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 752
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Where did you find the 12V power strip on Integy's web site? I can't find it.
James35 is offline  
Old 03-15-2006, 09:45 AM
  #39  
Tech Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 265
Default

check where the power supplies are
erock1331 is offline  
Old 03-15-2006, 10:01 AM
  #40  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
ICEMAN's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germantown, TN
Posts: 730
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

yep , thats were it is, under power supplies
ICEMAN is offline  
Old 03-15-2006, 02:11 PM
  #41  
Tech Champion
iTrader: (45)
 
dgullickson's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: I'm a Dork Fish
Posts: 7,662
Trader Rating: 45 (96%+)
Default

Originally Posted by Jo Gutierrez
wow! when i checked yesterday, www.axiommotors.com still had some 45T and 55T... now they are all gone too. but he should have some instock soon.
We ordered about 80 of the 55 and 65 turns and sold out in 4 days. I just sold some to a Hobbyshop here locally and he now has around 20 30 of them..


Go to www.amainraceway.com and ask for Tim and tell him Dave Gullickson sent you and he will probably hook you up


Also just ordered thos power strips and put up on our site already....
dgullickson is offline  
Old 03-15-2006, 02:20 PM
  #42  
Tech Fanatic
iTrader: (1)
 
James35's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 752
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Stay on topic guys. This thread is about the Integy 12V power strip.
James35 is offline  
Old 03-15-2006, 02:26 PM
  #43  
Tech Elite
iTrader: (23)
 
ALBERTO's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: LONG ISLAND, NEW YORK
Posts: 2,986
Trader Rating: 23 (96%+)
Default

Originally Posted by James35
Stay on topic guys. This thread is about the Integy 12V power strip.
thank you police poster j/k
ALBERTO is offline  
Old 03-15-2006, 03:20 PM
  #44  
Tech Champion
iTrader: (38)
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cincinnati, OH
Posts: 5,360
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Originally Posted by James35
I'd love to know where to get an assortment of boxes like this Integy one.. My Radio Shack only had black boxes, and the sizes were a bit too deep. I'd actually prefer them to be a little lower profile.
Stay on Topic James
or8ital is offline  
Old 03-15-2006, 04:03 PM
  #45  
Tech Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Jersey
Posts: 559
Default

Deleted Post.
WhoMe is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.