R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-10-2006, 03:47 AM   #1
Tech Initiate
 
Join Date: Feb 2006
Location: Perth, WA
Posts: 37
Trader Rating: 1 (100%+)
Default m11 anti-lock brakes

hi guys,i have just purchased a sanwa m11 radio.every function in the radio works except fot the ALB.in the ALB menu you can change seiitngs,eg stroke, lag, speed and how it is activated.this is where i have the problem. the ALB will only activate when 'switch 2' & brake is pressed at the same time.in the instructions you should be able to either have it activate as described above, toggle on or off with 'switch 2' or always on.but the cursor will not go to the 'push' icon to change this.can anyone tell me what im doin wrong?
thanks

Bavo
bavo is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anti Lock Brakes ABS for off road? phixd Nitro Off-Road 10 05-17-2008 04:35 PM
m11 anti-lock brakes bavo Electric On-Road 5 02-14-2006 07:05 AM
sanwa m11 anti lock brakes(help!) bavo Electric Off-Road 1 02-12-2006 07:04 AM
Anti lock brake adjustment? Cole Trickle Electric On-Road 8 10-07-2003 08:58 AM
Anti-lock brakes for M8 nikos2002 Electric On-Road 14 10-04-2003 10:13 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:38 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net